MALLISTO

Tervetuloa tutustumaan

Kosta Linnewäfveri

SWEDEN 1878

Kosta Linnewäfveri valmistaa tekstiilituotteita entisaikojen kestävillä ideoilla ja aina katse suunnattuna tulevaisuuteen. Laatu on avainsana niin materiaalissa kuin muotoilussa ja käytettävyydessä. Löydät myymälästämme ihanat ja upea pussilakanasetit sekä tyynyliinat jotka piristävät makuuhuonetta takuuvarmasti.

Lord Nelson

VICTORY

Lord Nelson on tuotemerkki joka tarjoaa ajattomat pussilakanasetit, pyyhkeet ja koristetyynyt jotka muistetaan. Löydät myymälästämme merihenkiset sisustustyynyt sekä pussilakanasetit jotka tuovat makuuhuoneeseen persoonallista ilmettä. 

Sinfonia

Suomessa käsityönä valmistettu

Käsityönä valmistetut Sinfonia sängyt luovat viihtyisän kodin. Sängyissä tärkein päämäärämme on tarjota jokaiselle asiakkaallemme paras mahdollinen nukkumiskokemus - ja on ollut sitä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan mielesi ja kehosi mukaisen vuodekokonaisuuden valitseminen. Sinfonia mallistosta löydät runko, jenkki sekä moottorisängyt. 


Tervetuloa tutustumaan myymälään Sinfonia sänkyihin.

TEMPUR

1970-luvulla NASAn tiedemiehet kehittivät pehmustemateriaalin helpottamaan astronauttien kohtaamaa G-voimaa. Kaikki muut materiaalit kuten joustimet, vaahto, untuvat, ilma, vesi jne. ovat kimmoisia ja elastisia, jolloin ne lisäävät kehoon kohdistuvaa painetta. Tämä alun perin avaruusteknologiaa oleva viskoelastinen lämpöön reagoiva materiaali, joka lievittää pitkäkestoista paikallaanoloa, tunnetaan nykyään nimellä TEMPUR. Olemme jatkaneet innovaation kehittämistä luodaksemme täydellisen materiaalin nukkumiseen. TEMPUR on ainoa valmistaja, jolla on NASAn sertifikaatti tunnustuksena materiaalin aitoudesta, laadusta ja kestävyydestä. 


Aito TEMPUR tarjoaa elämäsi parhaat unet.

FINARTE

Millaisen makuuhuoneen Sinä haluat? Makuuhuoneen viihtyvyyteen kannattaa panostaa sängyn, päädyn ja pussilakanoiden lisäksi myös tilaan sopivalla matolla. Matolla saat sidottua kokonaisuuden yhteen ja mielesi lisäksi myös silmäsi lepäävät. Löydät meiltä laadukkaat Finarten -matot. 


Tervetuloa myymälään tutustumaan!


Meri

Meri sänkymallisto tarjoaa loistavat yöunet. Laadukas Suomessa valmistettu sarja sopii yksinkertaisen tyylinsä vuoksi jokaiseen kotiin. Laadukas 5-vyöhykkeinen jousisto mukautuu kehosi mukaan ja antaa tarvittavan tuen nukkujalle. 


Tervetuloa tutustumaan myymälään!

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Puh. +358(0) 45 3424710
(ma-pe 11-18, la 10-16)
Email: asiakaspalvelu@unille.fi