Lahjaideat

Anna tänä vuonna lahjaksi jotain joka koskettaa

Hyvä päivä alkaa jo illalla...

Vain paras on kyllin hyvää...

Anna lahja joka koskettaa

Juhlamalli

Mikset nukkuisi juhlavammin?

Elegance

Haluamme tukea Suomalaista käsityötaitoa sekä Suomalaista osaamista. Unillen nukkumisergonomian asiantuntijat ovat yhteistyössä Unicon asiantuntijoiden kanssa tehneet hulppean juhlamallin jota valmistetaan erikoiserä. Elegance valmistetaan kauhavalla käsityönä ja tuotteella on avainlipputunnus joka kertoo korkeasta kotimaisuusasteesta, laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskuntavastuullisuudesta.

Elegance 1998€ ovh 3290€

Tämän tuotteen löydät myymälästämme

Hintaan sisältyy

Elegance -jenkkisänky

Juhlamalli valmistetaan tilauksesta asiakkaalle. Juhlamallin koko on hulppea 180x200cm. Tuotteelle myönnetään 10 -vuoden jousiston kaatumis/katkeamattomuustakuu. Massiivipuiselle rungolle myönnetään myös 10 -vuoden takuu.

Valitse jousisto

Voit valita tähän juhlamalliin molemmille puolille oman jousistojäykkyyden. Medium Soveltuu hoikkarakenteiselle kylki ja selkänukkujalle. Joustaa hyvin hartioiden alta ja ehkäisee hartioiden puutumista yön aikana. Hard kovuus ottaa hyvin huomioon vartalon erilaiset muodot. Soveltuu kylki- ja selkäasennossa nukkuvalle.

Petauspatja 

Juhlamalli sisältää petauspatjan (180x200cm) jonka kokonaispaksuus on noin 8cm. Petauspatja on visko­elastisesta erikois­pehmusteesta valmistettu petauspatja. Pehmuste reagoi nukkujan painoon ja lämpöön vähentäen samalla pintapaineen

tunnetta. Petauspatjassa on vetoketju joka helpottaa tuotteen hoitamista. 

Jalkasarja

Tyylikäs metallijalkasarja viimeistelee tämän upean juhlamallin. Jalkasarja sijoitetaan sängyn kulmiin joka luo ilmavan tunteen ja näyttää hienolta. Ilmavan ulkonäkönsä vuoksi tämä juhlamalli on helppo pitää puhtaana myös alapuolelta.

Elegance -pääty

Upean juhlamallin kruunaa tämä muhkea pääty. Pääty on 180cm leveä ja noin 12cm syvä. Pääty asennetaan sängyn ja seinän väliin. Päädyssä on korkeudensäätö jaloissa. Upea napitus sekä päädyn yksityiskohdat saavat makuuhuoneesi tuntumaan ylelliseltä. 

Verhoilu

Sänky verhoillaan käsityönä laadukkaasta huonekalukankaasta. Kankaan hankauskesto on 55 000 martindalea joka kertoo laadusta ja kestävyydestä. Verhoilukankaan väri on luonnonvaalea/beigeen vivahtava sävy. Tule tutustumaan sävyyn myymäläämme. Ylellisen näyttävä kangas saa tästä sängystä makuuhuoneesi keskipisteen.

Tekniset tiedot

1. Jenkkisänky 180x200cm, kokonaiskorkeus noin 67cm.

2. Jousisto jaettu 5 -vyöhykkeeseen. Vyöhykkeellinen jousisto mukautuu nukkujan kehon muotojen mukaan ja antaa optimaalisen tuen nukkujalle. Valittavana medium, hard tai medium/hard jousistojäykkyys.

3. Petauspatja 180x200cm. Kokonaiskorkeus noin 80mm. 

4. Elegance pääty jonka kokonaisleveys 180cm ja syvyys 12cm. Päädyn korkeus ilman jalkoja 110cm. Säädettävät jalat, maksimikorkeus lattiasta 135cm jalkojen kanssa.

5. Verhoilu luonnonvaalea/beigeen vivahtava huonekalukangas. Kangas Luxury sävy 01.

6. Valmistaja Unico Finland Oy. Tuotteen takuu 10 -vuotta. Avainlipputuote. Yksinoikeusmyynti Unille. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme tähän tuotteeseen. Tuotetta valmistetaan rajoitettu erä. Toimitusaika noin 5 -viikkoa tilauksesta.

Tilaa Elegance juhlamalli


Kiinnostuitko? Voit tehdä tilauksen joko verkkokaupassamme tai täyttämällä allaolevan tilauslomakkeen. Soitamme Sinulle ja varmistamme tilauksen yksityiskohdat sekä maksutavan.

Löydät Elegance sängyn myymälästämme, tervetuloa tutustumaan.