ATRIUM pinkki-kulta

Tutustu myymälässä

Finarten Atrium-maton graafinen, abstrakti kuvio ammentaa inspiraatiota suunnittelija Marianne Huotarin matkoillaan näkemistä, kauniista arkkitehtonisista yksityiskohdista: klassisista holvikaarista ja sisäpihojen marmorisista suihkulähteistä. Tuftatusta villasta ja viskoosista valmistettu matto tuntuu jalkojen alla ylellisen pehmeältä.

Voit tutustua tähän upeaan mattoon myymälässämme. Huomioithan että tuote on tilaustuote. Tuotteen toimitusaika kesäkuu 2021.


Valitse variaatio:

Alkaen 440,00 €

Atrium

Studio Smoon Marianne Huotarin suunnittelema Atrium-matto on tuftattu käsin villasta, kaarien ollessa himmeästi kiiltävää viskoosia. Pehmeän maton rohkeat kuviot tekevät siitä huoneen keskipisteen ja sisustuksen katseenvangitsijan.

Pehmeä villa hylkii luonnostaan likaa ja sopii näin ollen hyvin erilaisiin tiloihin ja elämäntilanteisiin. Viskoosi tuo Atriumiin ripauksen ylellistä kiiltoa, joka saa sen upeat värit loistamaan. Atrium on saatavana kahdessa eri värissä: harmaana ja pinkki-kultana. Matossa on käytännöllinen puuvillapohjaus, tehden siitä jämäkän.

Valmistettu käsityönä Intiassa.

Suunnittelija: Marianne Huotari / Studio Smoo 

Materiaali: 65% villa, 20% viskoosi, 15% puuvilla 

"Atriumin muotokieli on saanut vaikutteita klassisista holvikaarista ja sisäpihojen marmorisista suihkulähteistä, joihin olen ihastunut matkoillani."

- Marianne Huotari, Studio Smoo

Laadukasta artesaanityötä -

Atrium-matto valmistetaan käsityönä Intiassa, taitavien artesaanien toimesta. Finarten matot on tehty Intiassa jo yli 25 vuoden ajan, ja olemme tiiviisti mukana työntekijöidemme ja heidän perheidensä elämässä. Pyrimme säilyttämään paikallisia perinteitä, yhdistämään niitä pohjoismaalaiseen muotoiluun ja näin luomaan uudenlaista, yhteistä näkemystä globaalista käsityötaidosta. 

Ylellisiä materiaaleja -

Atrium on valmistettu käsin tuftaamalla villasta ja viskoosista. Viskoosi antaa matolle ylellisen kiillon, joka kutsuu koskettamaan. Materiaalien pehmeys hiljentää askeleita ja tuntuu miellyttävältä jalan alla. 

Värejä ja yltäkylläisyyttä -

Atrium on osa Finarten syksyn 2019 Keidas-mallistoa. Värikkyys ja yltäkylläisyys yhdistävät malliston tuotteet toisiinsa luoden kokonaisuuden, joka vie ajatukset suljettujen sisäpihojen salaisiin puutarhoihin. Keidas tuo mieleen muistot klassisessa atriumissa vietetyistä iltapäivistä köynnöskasvien ja mosaiikkilaattojen ympäröimänä.

STUDIO Smoon suunnittelua -

STUDIO Smoon Marianne Huotarin suunnittelemissa tekstiileissä pääosassa ovat kestävät ja aidot luonnonmateriaalit, jotka luovat kutsuvia tekstuureja. Atriumin rohkeat kuviot ja upeat väriyhdistelmät ovat saaneet inspiraationsa klassisista holvikaarista ja salaisten puutarhojen kutsuvista värimaailmoista.

ATRIUM pinkki-kulta

Koko 140x200cm, tilaustuote.

440€

ATRIUM pinkki-kulta

Koko 170x240cm, tilaustuote 

680€

ATRIUM pinkki-kulta

Koko 200x300cm, tilaustuote

950€

Maksa kätevästi laskulla, kortilla tai jaa ostoksesi osiin! Valitse kassalla Sinulle sopivin maksuvaihtoehto.

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Puh. +358 (0)45 3424710 
(ma-pe 11-18, la 10-16)
Email: asiakaspalvelu@unille.fi