Mikset nukkuisi paremmin?

Jenkkisänky

Haluamme tukea Suomalaista käsityötaitoa sekä huonekaluteollisuutta. Elegance valmistetaan kauhavalla käsityönä ja tuotteella on avainlipputunnus joka kertoo korkeasta kotimaisuusasteesta, laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskuntavastuullisuudesta.

Elegance jenkkisänkypaketti 160x200cm

Sisältää päädyn. Avainlipputuote

Upea Elegance joka tuo makuuhuoneeseen takuuvarmasti näyttävyyttä. Elegance on kooltaan 160x200cm. Hinta sisältää jenkkisängyn, jalkasarjat, petauspatjan sekä päädyn.

Saatavana medium, hard tai medium/hard jousistojäykkyyksillä.

Elegance verhoillaan laadukkaalla huonekalukankaalla jonka sävy on luonnonvaalea. (kuvan mukainen)

Tervetuloa tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme. Tuote valmistetaan Suomessa ja sillä on avainlipputunnus. Toimitusaika tilauksesta noin 5vkoa. 

Valitse variaatio:

1 998,00 € 3 190,00 €

Avainlipputunnus kertoo korkeasta kotimaisuusasteesta, laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskuntavastuullisuudesta

Elegance

Jenkkisänky

Elegance

Elegance valmistetaan tilauksesta asiakkaalle. Jenkkisängyn koko on 160x200cm. Kokonaiskorkeus jalkojen kanssa 70cm. Tuotteelle myönnetään 10 -vuoden jousiston kaatumis/katkeamattomuustakuu. Massiivipuiselle rungolle myönnetään myös 10 -vuoden takuu.

Valitse jousisto

Voit valita tähän sänkyyn molemmille puolille oman jousistojäykkyyden. Medium Soveltuu hoikkarakenteiselle kylki ja selkänukkujalle. Joustaa hyvin hartioiden alta ja ehkäisee hartioiden puutumista yön aikana. Hard kovuus ottaa hyvin huomioon vartalon erilaiset muodot. Soveltuu kylki- ja selkäasennossa nukkuvalle.

Petauspatja

Jenkkisänky sisältää petauspatjan (160x200cm) jonka kokonaispaksuus on noin 8cm. Petauspatja on visko­elastisesta erikois­pehmusteesta valmistettu petauspatja. Pehmuste reagoi nukkujan painoon ja lämpöön vähentäen samalla pintapaineen tunnetta. Petauspatjassa on vetoketju joka helpottaa tuotteen hoitamista.  

Jalkasarja

Tyylikäs metallijalkasarja viimeistelee tämän upean jenkkisängyn. Jalkasarja sijoitetaan sängyn kulmiin joka luo ilmavan tunteen ja näyttää hienolta. Ilmavan ulkonäkönsä vuoksi tämä sänky on helppo pitää puhtaana myös alapuolelta. 

Elegance -pääty

Upean sängyn kruunaa tämä muhkea pääty. Pääty on 160cm leveä ja noin 12cm syvä. Pääty asennetaan sängyn ja seinän väliin. Päädyssä on korkeudensäätö jaloissa. Upea napitus sekä päädyn yksityiskohdat saavat makuuhuoneesi tuntumaan ylelliseltä.  

Verhoilu

Sänky verhoillaan käsityönä laadukkaasta huonekalukankaasta. Kankaan hankauskesto on 55 000 martindalea joka kertoo laadusta ja kestävyydestä. Verhoilukankaan väri on luonnonvaalea/beigeen vivahtava sävy. (Kuvan mukainen) Ylellisen näyttävä kangas saa tästä sängystä makuuhuoneesi keskipisteen. 

Tekniset tiedot

1. Jenkkisänky 160x200cm, kokonaiskorkeus noin 70cm.

2. Jousisto jaettu 5 -vyöhykkeeseen. Vyöhykkeellinen jousisto mukautuu nukkujan kehon muotojen mukaan ja antaa optimaalisen tuen nukkujalle. Valittavana medium, hard tai medium/hard jousistojäykkyys.

3. Petauspatja 160x200cm. Kokonaiskorkeus noin 80mm.

4. Elegance pääty jonka kokonaisleveys 160cm ja syvyys 12cm. Päädyn korkeus ilman jalkoja 110cm. Säädettävät jalat, maksimikorkeus lattiasta 135cm jalkojen kanssa.

5. Verhoilu luonnonvaalea/beigeen vivahtava huonekalukangas. Kangas Luxury sävy 01. Likaa hylkivä käsittely kankaassa. Vesipestävä.

6. Valmistaja Unico Finland Oy. Tuotteen takuu 10 -vuotta. Avainlipputuote. Löydät tämän tuotteen myymälästämme. Toimitusaika noin 5 -viikkoa tilauksesta.

Mikset nukkuisi tyylikkäämmin?

Tutustu myös näihin

Elegance moottorisänkypaketti 180x200cm

Upea Elegance josta ei tyylikkyyttä puutu. Elegance moottorisänkypaketti on kooltaan 180x200cm (2kpl 90x200cm). Hinta sisältää moottorisängyt, jalkasarjat, petauspatjat sekä upean päädyn. Saatavana medium, hard tai medium/hard jousistojäykkyyksillä. Elegance verhoillaan laadukkaalla huonekalukankaalla jonka sävy on luonnonvaalea.  Tervetuloa tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme. Tuote valmistetaan Suomessa ja sillä on avainlipputunnus. Toimitusaika tilauksesta noin 5vkoa. 

2 998,00 € 4 590,00 €

Sinfonia jenkkisänky 160x200cm

Sinfonia jenkkisänky on näyttävä makuuhuoneen keskipiste. Sängyn rakenne koostuu kahdesta kerroksesta. Alempi runkokerros on rakennettu kestävästä suomalaisesta Kerto®puusta ja koteloidusta pussijousistosta.  Mukautuva alajousitus luo perustan, jonka päälle voit valita erikoiskorkean Pocket-pussijousituksen joko medium tai hard jousistojäykkyydellä. Molemmille puolille voi valita oman jousistojäykkyyden. Nukkumiskokemuksen viimeistelee ylellinen relax petauspatja. Hintaan sisältyy sängyn lisäksi petauspatja, jalkasarja ja vapaavalintainen verhoilukangas useasta eri vaihtoehdosta. Tervetuloa tutustumaan tähän tuotteeseen myymälässämme. Sinfonia jenkkisängyn toimitusaika on n. 4-6 vkoa tilauksesta.

3 390,00 €

Sinfonia jenkkisänky 180x200cm

Sinfonia-perheen jenkkisänky on näyttävä makuuhuoneen keskipiste. Sängyn rakenne koostuu kahdesta kerroksesta. Alempi runkokerros on rakennettu kestävästä suomalaisesta Kerto®puusta ja koteloidusta pussijousistosta. . Mukautuva Pocket-alajousitus luo perustan, jonka päälle voit valita erikoiskorkean Pocket-pussijousituksen joko medium tai hard jousistojäykkyydellä. Molemmille puolille voi valita oman jousistojäykkyyden. Nukkumiskokemuksen viimeistelee ylellinen relax petauspatja. Hintaan sisältyy sängyn lisäksi petauspatja, jalkasarja ja vapaavalintainen verhoilukangas useasta eri vaihtoehdosta. Tervetuloa tutustumaan tähän tuotteeseen myymälässämme. Sinfonia jenkkisängyn toimitusaika on n.4-6 vkoa tilauksesta.

3 690,00 €

  MERI Jenkkisänky 160x200cm

  Meri jenkkisänky on hulppea makuuhuoneen keskipiste. Jenkkisängyssä on jämäkkä ergonominen pussijousisto vyöhykkeillä joka antaa tukea nukkujalle. Laadukas base pohja antaa sängylle jämäkkyyttä. Laadukas ja kaunis verhoilukangas kestää hyvin käyttöä. Jalkasarjan voit valita useasta eri vaihtoehdosta. Jousistojäykkyys Hard (jämäkkä) Jenkkisängyssä on molemmille puolille oma jousistokasetti (Vaimentavat vieressä nukkujan liikehdintää)  Hinta sisältää jenkkisängyn lisäksi petauspatjan (90mm profiloitu vaahtomuovi) sekä jalkasarjan (musta kartiojalka). Tule tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme ja tilaa omasi! Pääty myydään erikseen. Toimitusaika 3-4vkoa tilauksesta.

  1 495,00 €

   Muut ostivat myös   Tervetuloa myymälään tutustumaan laajaan mallistoomme

   Tervetuloa