Uusi ja Iso myymälä on avoinna

Mikset nukkuisi paremmin?

Moottorisänky

Haluamme tukea Suomalaista käsityötaitoa sekä huonekaluteollisuutta. Elegance valmistetaan kauhavalla käsityönä ja tuotteella on avainlipputunnus joka kertoo korkeasta kotimaisuusasteesta, laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskuntavastuullisuudesta.

Elegance moottorisänkypaketti 180x200cm

Sisältää päädyn

Upea Elegance josta ei tyylikkyyttä puutu. Elegance moottorisänkypaketti on kooltaan 180x200cm (2kpl 90x200cm). Hinta sisältää moottorisängyt, jalkasarjat, petauspatjat sekä upean päädyn.

Saatavana medium, hard tai medium/hard jousistojäykkyyksillä.

Elegance verhoillaan laadukkaalla huonekalukankaalla jonka sävy on luonnonvaalea. 

Tervetuloa tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme. Tuote valmistetaan Suomessa ja sillä on avainlipputunnus. Toimitusaika tilauksesta noin 5vkoa. 

Välj en variant:

3 390,00 € 4 590,00 €

Avainlipputunnus kertoo korkeasta kotimaisuusasteesta, laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskuntavastuullisuudesta

Elegance

Moottorisänky

Elegance

Elegance valmistetaan tilauksesta asiakkaalle. Moottorisänkypaketin koko on hulppea 180x200cm. Kokonaiskorkeus jalkojen kanssa 65cm. Tuotteelle myönnetään 10 -vuoden jousiston kaatumis/katkeamattomuustakuu. Massiivipuiselle rungolle myönnetään myös 10 -vuoden takuu.

Valitse jousisto

Voit valita tähän sänkyyn molemmille puolille oman jousistojäykkyyden. Medium Soveltuu hoikkarakenteiselle kylki ja selkänukkujalle. Joustaa hyvin hartioiden alta ja ehkäisee hartioiden puutumista yön aikana. Hard kovuus ottaa hyvin huomioon vartalon erilaiset muodot. Soveltuu kylki- ja selkäasennossa nukkuvalle.

Petauspatja

Moottorisänky sisältää petauspatjat (2kpl 90x200cm) jonka kokonaispaksuus on noin 8cm. Petauspatja on visko­elastisesta erikois­pehmusteesta valmistettu petauspatja. Pehmuste reagoi nukkujan painoon ja lämpöön vähentäen samalla pintapaineen tunnetta. Petauspatjassa on vetoketju joka helpottaa tuotteen hoitamista.  

Jalkasarja

Tyylikäs metallijalkasarja viimeistelee tämän upean moottorisänkypaketin. Jalkasarja sijoitetaan sängyn kulmiin joka luo ilmavan tunteen ja näyttää hienolta. Ilmavan ulkonäkönsä vuoksi tämä sänky on helppo pitää puhtaana myös alapuolelta. 

Elegance -pääty

Upean sängyn kruunaa tämä muhkea pääty. Pääty on 180cm leveä ja noin 12cm syvä. Pääty asennetaan sängyn ja seinän väliin. Päädyssä on korkeudensäätö jaloissa. Upea napitus sekä päädyn yksityiskohdat saavat makuuhuoneesi tuntumaan ylelliseltä.  

Verhoilu

Sänky verhoillaan käsityönä laadukkaasta huonekalukankaasta. Kankaan hankauskesto on 55 000 martindalea joka kertoo laadusta ja kestävyydestä. Verhoilukankaan väri on luonnonvaalea/beigeen vivahtava sävy. Ylellisen näyttävä kangas saa tästä sängystä makuuhuoneesi keskipisteen. 

Tekniset tiedot

1. Moottorisänky 180x200cm,(2kpl 90x200cm) kokonaiskorkeus noin 65cm.

2. Jousisto jaettu 5 -vyöhykkeeseen. Vyöhykkeellinen jousisto mukautuu nukkujan kehon muotojen mukaan ja antaa optimaalisen tuen nukkujalle. Valittavana medium, hard tai medium/hard jousistojäykkyys.

3. Petauspatja 2kpl 90x200cm. Kokonaiskorkeus noin 80mm.

4. Elegance pääty jonka kokonaisleveys 180cm ja syvyys 12cm. Päädyn korkeus ilman jalkoja 110cm. Säädettävät jalat, maksimikorkeus lattiasta 135cm jalkojen kanssa.

5. Verhoilu luonnonvaalea/beigeen vivahtava huonekalukangas. Kangas Luxury sävy 01. Likaa hylkivä käsittely kankaassa. Vesipestävä.

6. Valmistaja Unico Finland Oy. Tuotteen takuu 10 -vuotta. Avainlipputuote. Löydät tämän tuotteen myymälästämme. Toimitusaika noin 5 -viikkoa tilauksesta.

Mikset nukkuisi tyylikkäämmin?

Tilaa Elegance

Kiinnostuitko? Voit tehdä tilauksen joko verkkokaupassamme lisäämällä tuotteen ostoskoriin tai täyttämällä allaolevan tilauslomakkeen. Soitamme Sinulle ja varmistamme tilauksen yksityiskohdat sekä maksutavan. 

Tervetuloa tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme