Uusi ja Iso myymälä on avoinna

Meri

Suomessa valmistettu

Meri on monipuolinen ja muhkea sänkymallisto. Mallistosta löydät niin runko, jenkki ja moottorisängyt. Meri sängyissä on jämäkkä ergonominen pussijousitus vyöhykkeillä. Vuodemallisto on suunniteltu kestäväksi ja helpoksi ratkaisuksi tilaan kuin tilaan. Meri-vuoteet tehdään täysin kotimaisena tuotantona, ja niissä näkyy sekä tuntuu pitkä kokemus ja laadukas suomalainen käsityö. 

Meri by Unille Team.

Osta nyt, maksa myöhemmin

MERI Jenkkisänky 160x200cm

Koko 160x200cm

Meri jenkkisänky on hulppea makuuhuoneen keskipiste. Jenkkisängyssä on jämäkkä ergonominen pussijousisto vyöhykkeillä joka antaa tukea nukkujalle. Laadukas base pohja antaa sängylle jämäkkyyttä. Laadukas ja kaunis verhoilukangas kestää hyvin käyttöä. Jalkasarjan voit valita useasta eri vaihtoehdosta.

Hinta sisältää jenkkisängyn lisäksi petauspatjan sekä jalkasarjan. Tule tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme ja tilaa omasi!

Välj en variant:

1 495,00 €

Meri -jenkkisänky on hulppea makuuhuoneen keskipiste. Korkea ja tukeva massiivipuusta valmistettu alarunko ja muhkea 5-vyöhykkeinen 250:llä (m²) pussijousella valmistettu jenkkisänky tekevät nukkumiskokemuksesta todellisen nautinnon. Pussijousisto ottaa hyvin huomioon erilaiset vartalon muodot ja antaa optimaalisen tuen selälle. Base pohja on kestävä ja antaa jämäkän tunteen sängylle. Viimeistele Meri-vuode korkealuokkaisella vuoteen mukaisesti verhoillulla päädyllä. Myönnämme Meri-vuoteelle 10 vuoden runko- ja jousistotakuun.

Löydät Meri jenkkisängyn myymälästämme, tervetuloa tutustumaan!

Maksa kätevästi laskulla, kortilla tai jaa ostoksesi osiin! Valitse kassalla Sinulle sopivin maksuvaihtoehto ja nuku paremmin! 

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Puh. +358(0) 45 3424710 
(ma-pe 11-18, la 10-16)
Email: asiakaspalvelu@unille.fi

Tutustu myös näihin

Muistithan myös tyynyn?