Onnea Porvoo! Unille saapuu Porvooseen

Meri

Suomessa valmistettu

Meri on monipuolinen ja muhkea sänkymallisto. Mallistosta löydät niin runko, jenkki ja moottorisängyt. Meri sängyissä on jämäkkä ergonominen pussijousitus vyöhykkeillä. Vuodemallisto on suunniteltu kestäväksi ja helpoksi ratkaisuksi tilaan kuin tilaan. Meri-vuoteet tehdään täysin kotimaisena tuotantona, ja niissä näkyy sekä tuntuu pitkä kokemus ja laadukas suomalainen käsityö. 

Meri by Unille Team.

Osta nyt, maksa myöhemmin

MERI Moottorisänky 180x200cm

Koko 180x200cm

Meri moottorisänky on hulppea makuuhuoneen keskipiste. Moottorisängyssä on jämäkkä ergonominen pussijousisto vyöhykkeillä joka antaa tukea nukkujalle. Laadukas saksalainen moottori langallisella kaukosäätimellä tekee säätämisestä helppoa. Portaaton säätömekanismi takaa että löydät juuri oikeanlaisen asennon tässä moottorisängyssä. Laadukas ja kaunis verhoilukangas kestää hyvin käyttöä. Jalkasarjan voit valita useasta eri vaihtoehdosta.

Hinta sisältää moottorisängyn lisäksi petauspatjan sekä jalkasarjan (2kpl moottorisänkyjä, 2kpl petauspatjoja sekä jalkasarjat) Tule tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme ja tilaa omasi!

Välj en variant:

3 190,00 €

Meri -moottorisänky on hulppea makuuhuoneen keskipiste. Korkea ja tukeva massiivipuusta valmistettu alarunko ja muhkea 5-vyöhykkeinen 250:llä (m²) pussijousella valmistettu moottorisänky tekevät nukkumiskokemuksesta todellisen nautinnon. Pussijousisto ottaa hyvin huomioon erilaiset vartalon muodot ja antaa optimaalisen tuen selälle. Säätösängyssä voidaan saavuttaa ergonomisempi asento sekä parempi nukkumismukavuus. Viimeistele Meri-vuode korkealuokkaisella vuoteen mukaisesti verhoillulla päädyllä. Myönnämme Meri-vuoteelle 10 vuoden runko- ja jousistotakuun.

Löydät Meri moottorisängyn myymälästämme, tervetuloa tutustumaan!Tutustu myös näihin malleihin

Kategorier

Maksa kätevästi laskulla, kortilla tai jaa ostoksesi osiin! Valitse kassalla Sinulle sopivin maksuvaihtoehto ja nuku paremmin! 

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Puh. +358(0) 45 3424710 
(ma-pe 11-18, la 10-16)
Email: asiakaspalvelu@unille.fi

Tutustu myös näihin

Muistithan myös tyynyn?

Olisiko aika vaihtaa pussilakana?