Onnea Porvoo! Unille saapuu Porvooseen

Premium

Puuvillasatiini on 100 % puuvillaa, joka on kudottu käyttäen satiinisidosta. Satiinisidoksinen kangas on sileää, tiivistä ja kauniisti kiiltävää.

Vain paras on kyllin hyvää Sinulle... 

Royal pussilakanasetti t.sininen

Puuvillasatiinia

Puuvillasatiinia joka saa makuuhuoneen tuntumaan ylelliseltä. Ylellinen tummansininen väri joka kiiltää kauniisti. Langantiheys 400tc. Tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja kestää pesusta toiseen. 

Koko 150x210cm, tyynyliina 50x60cm

Click & Collect tuote.

129,00 €

Vain paras on kyllin hyvää Sinulle...

Puuvillasatiini on 100 % puuvillaa, joka on kudottu käyttäen satiinisidosta. Satiinisidoksinen kangas on sileää, tiivistä ja kauniisti kiiltävää. Iholla puuvillasatiini tuntuu ihanan pehmeältä ja viileältä. Puuvillasatiini on helppohoitoinen ja kestävä materiaali. Puuvillasatiinille ominainen kiilto ja pehmeys säilyvät lakanoissa pitkään, kun silität tai mankeloit tuotteen pesun jälkeen. Tällöin kankaan pintaan nousseet kuidut painuvat jälleen vasten kankaan pintaa. Kankaan tiiviyden ansiosta puuvillasatiini sopii materiaalina erityisen hyvin allergikoille.

Tähän pussilakanaan pääset tutustumaan myymälässämme!


Puuvillasatiini on kuin ihanan pehmeä ja lämmin halaus.

Mikset nukkuisi paremmin...?

Yhdistämällä silkkituotteisiin mallistomme pussilakanoita sekä tyynyliinoja joissa langantiheys on yli 400/tuumaa saat kokonaisuuden joka toimii. Langantiheyden ollessa yli 400tc se kuuluu luksustekstiileihin. 


Löydä oma Uusi pussilakanasettisi

Ethän unohda tyynyä...

Maksa kätevästi laskulla, kortilla tai jaa ostoksesi osiin! Valitse kassalla Sinulle sopivin maksuvaihtoehto. Helppoa, nopeaa ja turvallista! 

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Puh. +358(0) 45 3424710
(ma-pe 11-18, la 10-16)
Email: asiakaspalvelu@unille.fi