Meri

Suomessa valmistettu

Meri on monipuolinen ja muhkea sänkymallisto. Mallistosta löydät niin runko, jenkki ja moottorisängyt. Meri sängyissä on jämäkkä ergonominen pussijousitus vyöhykkeillä. Vuodemallisto on suunniteltu kestäväksi ja helpoksi ratkaisuksi tilaan kuin tilaan. Meri-vuoteet tehdään täysin kotimaisena tuotantona, ja niissä näkyy sekä tuntuu pitkä kokemus ja laadukas suomalainen käsityö.

Meri by Unille Team.

Meri runkosänky 80x200cm

Koko 80x200cm. Avainlipputuote. Sisältää sijauspatjan.

Meri runkosänky on ihana makuuhuoneen keskipiste. Runkosängyssä on jämäkkä ergonominen pussijousisto vyöhykkeillä joka antaa tukea nukkujalle. Laadukas ja kaunis verhoilukangas kestää hyvin käyttöä.

Jousistojäykkyys Hard (jämäkkä)

Hinta sisältää runkosängyn lisäksi petauspatjan 90mm profiloitu vaahtomuovi. Musta kartiojalkasarja sisältyy myös hintaan. 

Jousisto jaettu 5 -vyöhykkeeseen. 

Toimitusaika n. 2-4 vkoa tilauksesta. 

Tähän tuotteeseen löydät myymälästä lisähintaan sijauspatja sekä jalkasarja vaihtoehtoja. Tule tutustumaan Meri -mallistoon myymäläämme.

595,00 €

Tutustu myös näihin


Tutustu myös jenkkisänkyyn


MERI Jenkkisänky 160x200cm

Meri jenkkisänky on hulppea makuuhuoneen keskipiste. Jenkkisängyssä on jämäkkä ergonominen pussijousisto vyöhykkeillä joka antaa tukea nukkujalle. Laadukas base pohja antaa sängylle jämäkkyyttä. Laadukas ja kaunis verhoilukangas kestää hyvin käyttöä. Jalkasarjan voit valita useasta eri vaihtoehdosta. Jousistojäykkyys Hard (jämäkkä) Jenkkisängyssä on molemmille puolille oma jousistokasetti (Vaimentavat vieressä nukkujan liikehdintää)  Hinta sisältää jenkkisängyn lisäksi petauspatjan (90mm profiloitu vaahtomuovi) sekä jalkasarjan (musta kartiojalka). Tule tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme ja tilaa omasi! Pääty myydään erikseen. Toimitusaika 3-4vkoa tilauksesta.

1 495,00 €

    Muut ostivat myös    Nämä kaikki tuotteet löydät myymälästämme