Suomessa valmistettu

Koko perheen Scandic 

Scandic moottorisänky 80x200cm extrahard

ExtraHard

Suomessa valmistettu Scandic on koko perheen suosikki. Laadukas Scandic moottorivuode on Scandic -malliston ehdoton helmi. Erikoiskorkea seitsemään vyöhykkeeseen jaettu pussijousisto myötäilee vartaloa erinomaisesti antaen nukkujalle tukea ja poistaen kehoon kohdistuvaa painetta. Mitä vähemmän painetta kehoon kohdistuu sen rauhallisempaa unesi on.

Scandic moottorisänkyyn on valittavana kolme erilaista jousistojäykkyyttä; medium, hard sekä extrahard.

Laadukas moottori sekä langattomat kaukosäätimet helpottavat oikeanlaisen asennon löytymistä. 

Jousistolle myönnetään 10 -vuoden kaatumis/katkeamattomuustakuu.

Voit valita verhoiluvärin useasta erilaisesta vaihtoehdosta.

Toimitusaika 3-5 viikkoa tilauksesta.

Hintaan sisältyy moottorivuode 80x200cm sekä jalkasarjat. Sijauspatja myydään erikseen.

Valitse variaatio:

1 290,00 € 1 637,00 €

OSTA NYT

Toimitusaika tilauksesta 3-5 viikkoa

Soitamme sinulle tilauksen jälkeen ja vahvistamme tilauksen yksityiskohdat. Saat asiakaspalvelustamme vielä tarkan toimitusajan tuotteelle.

Osta nyt, maksa vasta sen jälkeen kun olet tuotteen saanut

Valitse kassalla maksutavaksi Klarna lasku. Saatuasi tuotteen saat Klarnalta laskun jonka voit maksaa pois 30pv;n sisällä ilman kuluja. Helppoa ja turvallista.

Avointa hinnoittelua

Haluamme olla avoimia hinnoittelussa ja näet kaikki tarjouskampanjamme kampanjahinnat -osiosta.

Löydät tämän tuotteen myymälästämme

Etsi lähin myymälä ja tule tutustumaan Scandic -tuoteperheeseen. Koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija auttaa sinua valinnassa ja varmistaa jousistojäykkyyden / Ergonomisen -asennon veloituksetta.

Tekniset tiedot


Scandic -moottorisänky

Scandic moottorisänky valmistetaan Suomessa. Tuotteella on Avainlipputunnus. Jousisto on jaettu 7 -vyöhykkeeseen antaen optimaalisen tuen nukkujalle. Moottorisängyssä on vetoketju joka helpottaa tuotteen hoitamista sekä myös vaihdettava jousistokasetti. Löydät tämän tuotteen myymälästämme.

Valitse jousistojäykkyys

Valittavissa ovat jäykkyydet medium, hard sekä extra-hard. Hard jousisto on jämäkkä ja suosituin valinta, Extra-hard jousisto on jämäkämpi ja soveltuu erityisen tukevaa patjaa etsivälle. Medium jousitus sopii pehmeämpää vuodetta etsivälle. Mikäli tarvitset apua jousiston valinnassa autamme Sinua mielellämme.

Verhoilu

Sänky verhoillaan laadukkaalla huonekalukankaalla. Kangas kestää kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Tule tutustumaan tarkemmin sävyihin myymäläämme.

Pääty

Haluatko kruunata makuuhuoneesi näyttävällä päädyllä? Scandic -mallistossa on kaksi tyylikästä päätyä. Tutustu päätyihin myymälässä tarkemmin.

Jalkasarja

Hintaan sisältyy kuultomaalattu kartio jalkasarja (23cm) Voit valita tähän sänkyyn myös toisen jalkasarjan mallistostamme lisähintaan. Tutustu jalkoihin myymälässämme.

Langaton säädin

Sänkyä on helppo ohjata portaattoman säädön ansiosta. Langaton säädin on helppo käyttää ja säilytys onnistuu sängyn mukana tulevassa kaukosäädintaskussa.

Viimeistele vuoteesi sijauspatjalla

Valitse sijauspatja

Voit myös tilata sängyn ilman sijauspatjaa


Profiloitu vaahtomuovi

Kokonaisvahvuus n. 70mm. Kestävä ja napakka pehmuste. Profiloinnin ansiosta hengittävä ja ilmava materiaali.

Relax

Kokonaisvahvuus n. 90mm. Erikoispehmuste, joka on profiloitu ja muhkea sekä pehmeä.

Memory

Kokonaisvahvuus n. 80mm. Kehon painoon ja lämpöön reagoiva viskoelastinen erikoispehmuste. Pehmuste vähentää pintapaineen tunnetta.

Supersoft

Kokonaisvahvuus n. 80mm. Muhkea erikoispehmuste, joka tukee vartaloa ja tasaa pintapainetta hyvin. Sopii erityisen hyvin pintapehmeyttä arvostavalle nukkujalle.

Ultralux

Kokonaisvahvuus n. 80mm. Ultralux petauspatja sopii ylellisyyttä arvostavalle nukkujalle. Laadukas verhoilumateriaali yhdessä paksun vanukerroksen ja erityisen kimmovaahdon kanssa muodostovat yksilöllisen kokonaisuuden.

Etkö tarvitse petauspatjaa?

Voit tilata sängyn myös ilman petauspatjaa. Yleisesti petauspatjojen käyttöikä on noin 4-6 vuotta. Petauspatjan voit myös tilata erikseen jälkikäteen. 

Katso kaikki sijauspatjat


Kokoelmat


Tervetuloa tutustumaan Scandic -mallistoon myymäläämme