Sensus

Sensus moottorisänky 180x200cm

Koko 180x200cm

Suomessa valmistettu. Sensus-vuoteen ytimenä on viscoelastinen erikoispehmuste, jonka päälle yhdistimme skandinaavisen selkeän muotoilun, laadukkaat ja tarkkaan valikoidut materiaalit sekä tinkimättömän työn laadun.

Elegantisti, kestävillä saksalaisilla Okin-moottoreilla säätyvä Sensus-sänky on valmistettu korkealuokkaisista pehmuste­materiaaleista. Sängyn runkomateriaali on kotimainen Kerto®puu. Sensus-moottorisängyn langattomalla kauko­säätimellä säädät sängyn molempia päitä itsenäisesti toisistaan riippumatta. 

Hinta sisältää 2kpl 90x200cm moottorirunkoja langattomilla kaukosäätimillä sekä petauspatjat 90x200cm 2kpl. Petauspatja on käännettävissä ja toisella puolella on medium ja toisella puolella hard jäykkyys.

Pääty myydään erikseen.

1 595,00 €

Sensus, tunne joka täytyy kokea..

Tekniset tiedot

Hinta sisältää

2kpl 90x200cm moottorivuoteita jalkasarjoineen sekä petauspatjoineen. Sängyn korkeus jalkojen ja petauspatjan kanssa noin 63cm. Pääty myydään erikseen. Löydät Sensus moottorivuoteen myymälästämme. 

Verhoilu

Sänky verhoillaan laadukkaalla likaa hylkivällä huonekalukankaalla. Kankaan väri on grafiitinharmaa. 

Jalkasarja

Sänkypakettiin kuuluu vakiona kartiojalkasarja jonka korkeus on 18cm, väri musta. Saat tähän tuotteeseen myös muita jalkasarjoja lisähinnasta. Tutustu myymälässä valikoimaan.

Langattomat säätimet

Sängyssä on laadukkaat Okin -moottorit jotka takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Sänkyä on helppo säätää langattomilla kaukosäätimillä portaattomasti. (2kpl)

Petauspatjat

Sensuksen tunne perustuu paksuihin petauspatjoihin (2kpl 90x200cm) joita kääntämällä saat erilaisen tunteen tähän sänkyyn ( medium ja hard ) Petauspatjassa oleva vetoketju helpottaa tämän tuotteen hoitamista.

Sängynpääty

Upea ja trendikäs sängynpääty on 110cm korkea ja noin 10cm paksu. Sängynpääty myydään erikseen. Sängynpäädyn hinta 490€. 

Tervetuloa tutustumaan Sensus moottorivuoteeseen myymäläämme.

Tutustu myös näihin


Kategorier