Silkkipeitto lisää sängyn ylellisyyttä. Silkki on uskomattoman pehmeä materiaali. Pölyä ja likaa hylkivä sekä ainutlaatuisella tavalla itsepuhdistuva silkkivanu sopii erinomaisesti allergikoille.  

Tule tutustumaan ylellisiin silkkituotteisiin myymäläämme

Silkkipeitto 150x210cm

Silkkipeitto lisää sängyn ylellisyyttä. Silkki on uskomattoman pehmeä materiaali. Pölyä ja likaa hylkivä sekä ainutlaatuisella tavalla itsepuhdistuva silkkivanu sopii erinomaisesti allergikoille. Silkki imee itseensä ylimääräisen kosteuden nukkuessasi, joten voit nukkua häiriöttä koko yön. 

Koko 150x210cm, Peiton päälikangas on 100 % percalepuuvillaa. Täyte on 600g Tussah-silkkiä. Peitto on pakattu tyylikkääseen mustaan kangaspussiin.

Click & Collect tuote. 

129,00 € 149,00 €

Vain paras on kyllin hyvää Sinulle...

Silkkityynyt ja -peitot saavat vuoteesi tuntumaan entistä ylellisemmältä. Silkin luontaiset pölyä ja likaa hylkivät ominaisuudet ja itsepuhdistava luonne tekevät siitä täydellisen materiaalin allergioista kärsiville. 

Sen toinen ihana ominaisuus on se, että se lämmittää kylmällä ilmalla ja viilentää kuumalla. Lisäksi se imee ja siirtää liian kosteuden pois iholtasi, kun nukut. Niinpä voit nukkua rauhassa, etkä herää paleluun tai hikoiluun.

Silkkipeitto on kuin ihanan pehmeä ja lämmin halaus.

Mikset nukkuisi paremmin...?

Yhdistämällä silkkituotteisiin mallistomme pussilakanoita sekä tyynyliinoja joissa langantiheys on yli 400/tuumaa saat kokonaisuuden joka toimii. Langantiheyden ollessa yli 400tc se kuuluu luksustekstiileihin. 

Pussilakana ja tyynyliinamme ovat puuvillasatiinia. Puuvillasatiini on 100 % puuvillaa, joka on kudottu käyttäen satiinisidosta. Satiinisidoksinen kangas on sileää, tiivistä ja kauniisti kiiltävää. Iholla puuvillasatiini tuntuu ihanan pehmeältä ja viileältä. Puuvillasatiini on helppohoitoinen ja kestävä materiaali. Puuvillasatiinille ominainen kiilto ja pehmeys säilyvät lakanoissa pitkään, kun silität tai mankeloit tuotteen pesun jälkeen. Tällöin kankaan pintaan nousseet kuidut painuvat jälleen vasten kankaan pintaa. Kankaan tiiviyden ansiosta puuvillasatiini sopii materiaalina erityisen hyvin allergikoille. 

Löydä oma Uusi pussilakanasettisi

Ethän unohda tyynyä...

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Puh. +358(0) 45 3424710
(ma-pe 11-18, la 10-16)
Email: asiakaspalvelu@unille.fi