Nukkuminen on intohimomme ja se näkyy ja tuntuu tässä ylellisessä sänkymallistossa. Tule kokeilemaan ja tutustumaan mallistoon myymäläämme. Malliston joustinpatja tuo sänkyysi ylellisyyttä erikoiskorkean jousiston ansiosta.


Tervetuloa tutustumaan myymälään.

Sofia K joustinpatja 80x200cm medium

Medium

Kun haluat kokea täydellisen tuen yhdistettynä erikoiskorkean jousiston pehmeään syleilyyn on tämä patja sinulle oikea. Erikoiskorkean useaan vyöhykkeeseen jaetun jousiston etuna on että jousisto antaa oikeanlaista tukea nukkujalle ja kehoon kohdistuva paine vähenee. Mitä vähemmän kehoon kohdistuu painetta sen rauhallisempia unesi ovat. Tähän tuotteeseen voit valita useasta erilaisesta verhoiluvaihtoehdosta mieleisesi kankaan. Kangas on AquaClean -kangas ja näin ollen tuotteen huoltaminen on helppoa. Verhoilukangas on myös tarvittaessa irroitettava.

Hinta sisältää myös sijauspatjan. Sijauspatja on noin 8cm paksu erikoisvaahdosta Suomessa valmistettu tuote joka viimeistelee tämän tuotteen ja antaa sille erikoiskorkeaan jousistoon yhdistettynä ylellisen tunteen.

Toimitusaika tilauksesta 4-6 viikkoa.

Tule tutustumaan sinua lähimpään myymälään tähän upeaan tuotteeseen.Valitse variaatio:

1 490,00 €

Sofia K

Runkosänky

Tyylikäs kokonaisuus johon voit valita jousistojäykkyyden kahdesta erilaisesta vaihtoehdosta. Erikoiskorkea pussijousisto johon on yhdistetty myös alajousisto. Antaa erinomaista tukea nukkujalle.

Jenkkisänky

Muhkea ja erittäin hyvin mukautuva erikoiskorkea jousisto. Voit valita molemmille puolille oman jousistojäykkyyden nukkujan mukaan. Erikoiskorkea alajousisto tekee tästä jenkkisängystä takuuvarmasti makuuhuoneen keskipisteen johon on ihana nukahtaa.

Moottorisänky

Kun haluat vain parasta. Erikoiskorkea jousisto yhdistettynä moottorivuoteen portaattomaan säätöön mahdollistaa nukkujalle optimaalisen nukkuma-asennon. Voit valita moottorivuoteeseen kahdesta erilaisesta jousistosta itsellesi sopivan.

Joustinpatja

Erikoiskorkea jousisto joka antaa nukkujalle oikeanlaista tukea. Voit valita jousistojäkkyyden kahdesta eri vaihtoehdosta. Sofia K joustinpatjoissa on mahdollista "hienosäätää" tunnetta kotona. Tule tutustumaan kaikkiin ominaisuuksiin myymälään. 

Verhoilu

Voit valita kaikkiin Sofia K -malliston tuotteisiin oman persoonallisen verhoiluvärin. Jokainen tuote verhoillaan käsityönä laadukkaalla AquaClean -kankaalla. Kangas on helppo pitää puhtaana.

Jalkasarjat

Viimeistele ulkonäkö makuuhuoneen tyyliin sopivilla jalkasarjoilla. Voit valita useasta eri vaihtoehdosta juuri sinun makuuhuoneeseesi sopivan jalkasarjan.

Viimeistele sänky

Tyyliisi sopivalla päädyllä sekä päätypenkillä. Päätyvaihtoehtoja on useita erilaisia. Upea päätypenkki on käytännöllinen ja samalla kaunis.


Turvallisia materiaaleja

Eternal kangas on erittäin kestävä ja helppohoitoinen. Materiaalissa on käytetty kierrätettyä puuvillaa. Kuiturakenne estää likaa tarttumasta kankaaseen ja näin tahrat saa poistettua vedellä. Kangas on erinomainen valinta mm. lapsiperheisiin. AquaClean huonekalukankaiden antimikrobinen SafeFront-ominaisuus estää virusten ja bakteerien kasvun materiaalin pinnalla. Kangas on konepesun kestävä ja testatusti turvallinen käytössä, sillä se saavuttaa vaativimman Oeko-Tex 100 -sertifikaatin tason, jonka testattu turvallisuus soveltuu vauvoille. Kaikki AquaClean-huonekalukankaat ovat myös hiilineutraaleja.

Voimmeko auttaa?


Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Puh. +358(0) 45 3424710
(ma-pe 11-18, la 10-16)
Email: asiakaspalvelu@unille.fi

Tutustu myös näihin