Suovilla vihreä

Finarte, villaa

Suovilla on ylellinen villamatto, jonka pitkän nukka on solmittu käsin pehmeästä uusseelantilaisesta villasta. Letitetyt hapsut ja kaunis, luonnollinen kuviointi tekevät Suovillasta ajattoman klassikon, joka on saanut inspiraationsa suomalaisista metsistä ja Lapin maisemista.

Valmistettu käsityönä Intiassa

Suunnittelija: Marianne Huotari / Studio Smoo
Materiaali: 100% villa

Tilaustuote, toimitusaika 2-6vkoa

Valitse variaatio:

Alkaen 980,00 €

Osta nyt, maksa myöhemmin

Suovilla-matto vie ajatukset pehmeille mättäille, untuvaisille suovillaniityille ja naavaisten puiden reunustamille metsäpoluille.

Pehmeä villa -

Villa on itsessään likaa hylkivää, ja näin ollen erinomainen materiaali juuri mattoihin. Villan luonnollisuus ja materiaalin ihana tuntu henkivät pohjoismaista boheemiutta ja tuovat lämpöä kylmiin vuodenaikoihin.

Luonnolliset sävyt -

Suovilla on saatavana valkoisen, vihreän ja harmaan värin yhdistelmillä. Kauniit, ajattomat sävyt luovat mielikuvaa metsäisestä maisemasta tuoden luonnollista tunnelmaa tilaan kuin tilaan.

Studio Smoon suunnittelua -

STUDIO smoon Finartelle suunnittelema tekstiilimallisto tuo ylellistä metsän tuntua kotiin. Kestävät ja aidot luonnonmateriaalit ovat malliston pääosassa luoden kutsuvia tekstuureja. Harmaa Suovilla-villamatto vie ajatukset pehmeille mättäille, untuvaisille suovillaniityille ja naavaisten puiden reunustamille metsäpoluille.

Osta nyt, maksa myöhemmin

Tutustu myös näihin