TEMPUR Firm -patja 90x210cm 25cm

TEMPUR

TEMPUR Firm on uusi ja edistyksellinen patjatunne. Se sisältää uutta TEMPUR Extra Firm Support -materiaalia. FIRM muistuttaa ensimmäistä ja maailmaa mullistanutta TEMPUR-patjan tunnetta. Nauti uudesta Firm-tunteesta joka on kehitetty tarjoamaan voimakasta, ergonomista tukea läpi yön, jotta sinä voit nauttia laadukkaista unista - yö toisensa perään.

Tule tutustumaan Tempur -patjamallistoon myymäläämme. Toimitusaika n.4-10 viikkoa tilauksesta. (Erikoiskoko)

2 597,00 €


Kaikissa TEMPUR -malliston patjoissa on TEMPUR®-materiaalia, joka reagoi kehosi lämpötilaan, muotoon ja painoon antaen täydellisen tuen yön aikana ja tarjoaa näin patjan, joka tuntuu aina täydellisen sopivalta, miten nukutkin. TEMPUR-patjamalleissa nautit TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisista ominaisuuksista - mukavasta ja yksilöllisestä voimakkaan tuen tunteesta ilman epämiellyttävää ja unta häiritsevää painerasitusta. Näin levoton liikehdintä vähenee ja unen laatu paranee

OSTA NYT

Toimitusaika tilauksesta 4-10 viikkoa (Erikoiskoko)

Tilauksen jälkeen soitamme Sinulle ja vahvistamme tilauksesi yksityiskohdat. Saat tilauksen jälkeen erikseen vahvistuksen jossa on tarkka toimitusaika tuotteelle.

Firm -patjojen rakenne

  • 21cm Supreme (3cm TEMPUR Support -materiaali, 5cm TEMPUR Extra Support -materiaali, 13cm Durabase -tukivaahto.
  • 25cm Elite (5cm TEMPUR Support -materiaali, 5cm TEMPUR Extra Support -materiaali, 15cm Durabase -tukivaahto.
  • 30cm Luxe (5cm TEMPUR Support -materiaali, 10cm TEMPUR Extra Support -materiaali, 15cm Durabase -tukivaahto.

Osta nyt, maksa vasta sen jälkeen kun olet saanut tuotteen

Valitse kassalla maksuvaihtoehdoksi Klarna lasku. Saatuasi tuotteen saat Klarnalta laskun jonka voit maksaa pois 30pv;n sisällä ilman kuluja.

Takuutiedot

Paksut TEMPUR -patjat 15 -vuoden Pro Rata -takuu. Materiaalivirheet johtuen viallisesta valmistuksesta tai materiaaleista sekä muutoksista, jotka aiheuttavat näkyvän, yli 2cm painauman TEMPUR-materiaalissa. Tarkemmat takuutiedot saat asiakaspalvelustamme tai sinua lähimmästä myymälästä.

Selän tyytyväisyystakuu 120pv

Myymälästä ostetuille TEMPUR -patjoille saat 120pv selän tyytyväisyystakuun. Vaihdon edellytyksenä on se, että olet ostanut täydellisen TEMPUR-kokonaisuuden sisältäen peitot, lakanat sekä tyynyt, jotka ovat tärkeitä nukkumisergonomian kannalta.

Hintatakuu 30vrk

Ostamalla tämän tuotteen saat meiltä hintatakuun joka takaa että hinta ei muutu halvemmaksi 30vrk aikana. Jos hintamme muuttuu edullisemmaksi saat maksamasi hinnan sekä tarjoushinnan erotuksen takaisin*


*Hintatakuu ei koske outlet -tuotteita. 

Avointa hinnoittelua

Haluamme olla avoimia hinnoittelussa ja näet tarjouskampanjamme kampanjahinnat osiosta. 

Tutustu myös näihin


Kokoelmat