TEMPUR Flexible Base 80x200cm 30cm patjalla

KOKO 80x200cm

Kotimainen TEMPUR Flexible Base -vuode edustaa pelkistettyä pohjoismaista muotoilua ja se on suunniteltu TEMPUR-malliston paksuille patjoille - Original, Cloud sekä Firm-patjoille.

Hinta sisältää 80x200cm Base pohjan mustalla verhoilukankaalla, jalkasarjan sekä 30cm paksun Tempur -patjan. Tunteen voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta. 

Tule tutustumaan mallistoon myymäläämme ja tilaa omasi.Valitse variaatio:

2 889,00 €

Osta nyt, maksa osissa

Voimmeko auttaa? Kysy tästä tuotteesta

TEMPUR FLEXIBLE -VUODEKOKONAISUUS

Kotimainen TEMPUR Flexible Base -vuode edustaa pelkistettyä pohjoismaista muotoilua ja se on suunniteltu TEMPUR-malliston paksuille patjoille - Original, Cloud sekä Firm-patjoille. Voit itse valita patjalle mieluisen paksuuden 21 cm, 25 cm tai 30 cm. Paksulla patjalla on 15 vuoden ProRata -takuu. 

Flexible Basen vuoderunko on valmistettu kestävästä massiivipuusta ja lujasta, vääntöjäykästä vanerista. Vuoteen vakioverhoiluna on musta huonekalukangas. 97 euron lisähinnasta (per vuoderunko) vuoteeseen saa kangasverhoilun Gaja-huonekalukankaan eri värivalikoimasta. Vuoderungon päällä ja sivuilla on miellyttävä pehmustus ja keskellä joustokangasikkuna. Kuvan pääty ei sisälly hintaan. Voit tilata päädyn erikseen.

Rungon korkeus on 28 cm.


30cm Luxe patjan rakenne

COOLTOUCH -VIILENNYSTEKNOLOGIAA

  • Paksuus: 1.5cm

TEMPUR COMFORT -MATERIAALIA

  • Paksuus: 5cm

TEMPUR -TUKIVAAHTOA

  • Paksuus: 9cm

DURABASE -TUKIVAAHTOA

  • Paksuus: 8cm

DURABASE -TUKIVAAHTOA

  • Paksuus: 8cm

TINKIMÄTÖNTÄ TUKEA

Kaikissa TEMPUR® -malliston patjoissa on TEMPUR®-materiaalia, joka reagoi kehosi lämpötilaan, muotoon ja painoon myös liikahdellessasi yön aikana ja tarjoaa näin patjan, joka tuntuu aina täydellisen sopivalta, miten nukutkin. TEMPUR -patjan sisäpäällisessä käytetyn CoolTouch -viilennysteknologian ansiosta patja tuntuu raikkaalta ja viileän miellyttävältä. CoolTouch™ -teknologia perustuu PCM-materiaaliin (Phase Changing Material). PCM on kapseloitua vahaa, joka pystyy absorboimaan, varastoimaan ja vapauttamaan energiaa.

Muistathan hankkia patjalle myös muotoonommellun makopuuvillaisen TEMPUR Fit -joustolakanan ja nestettä läpäisemättömän TEMPUR-suojalakanan, joka suojaa patjaa pidentäen sen käyttöikää.

Välitöntä mukautuvuutta. 

Tukea koko yöksi.

Koostumukseltaan salainen TEMPUR®-materiaali, jonka NASA kehitti alun perin tukemaan astronautteja nousun aikana, tarjoaa kaipaamaasi tukea koko yön ajaksi.

Viskoelastiset solut muovautuvat ja mukautuvat aktiivisesti kehosi mukaan

Verratonta mukavuutta ja tukea

Loistavat yöunet

Pestävät päälliset

Jokaisen patjamme mukana toimitetaan irrotettava pestävä päällinen. Luxe-(30cm) ja Elite-(25cm) patjoissamme on QuickRefresh™-päälliset, joiden vetoketjullinen yläosa auttaa pitämään patjasi puhtaana ja raikkaana mahdollisimman vähällä vaivalla.

Tutustu myös näihin

Kokoelmat