TEMPUR Hybrid -patja 180x200cm 21cm

TEMPUR

TEMPUR® Hybrid -patja antaa perinteisen joustinpatjan tunnun patjan sisään sijoitetun pussijousiston ansiosta. Jousisto on yhdistetty painetta lievittävään TEMPUR®-materiaalin ja näin nautit rauhallisesta ja häiriöttömästä yöunesta. Patjan päällisen CoolTouch™ -ominaisuus pitää kehon pintakosketuksen patjaan viileän raikkaana ja imee itseensä ylimääräistä lämpöä. Patjan päällinen on helppo irrottaa pesua varten. Tempur Hybrid-mallisto yhdistää ainutlaatuisella tavalla aidon Tempur-materiaalin ja Precicion microcoils-pussijousituksen. 

Tule tutustumaan Tempur -patjamallistoon myymäläämme. Toimitusaika n.4-6 viikkoa tilauksesta. 

3 676,00 €


TEMPUR Hybrid-patjamalleissa nautit TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisista ominaisuuksista - mukavasta ja yksilöllisestä voimakkaan tuen tunteesta ilman epämiellyttävää ja unta häiritsevää painerasitusta. Näin levoton liikehdintä vähenee ja unen laatu paranee.

OSTA NYT

Toimitusaika tilauksesta 4-6 viikkoa

Tilauksen jälkeen soitamme Sinulle ja vahvistamme tilauksesi yksityiskohdat. Saat tilauksen jälkeen erikseen vahvistuksen jossa on tarkka toimitusaika tuotteelle.

Osta nyt, maksa vasta sen jälkeen kun olet saanut tuotteen

Valitse kassalla maksuvaihtoehdoksi Klarna lasku. Saatuasi tuotteen saat Klarnalta laskun jonka voit maksaa pois 30pv;n sisällä ilman kuluja.

TEMPUR Hybrid patjojen rakenne

  • 21cm Supreme. 3cm TEMPUR -materiaalia. 5cm TEMPUR High Mobility-erikoisvaahto. 10cm jousisto. 3cm kestävä tukivaahto.
  • 25cm Elite. 4cm TEMPUR -materiaalia. 8cm TEMPUR High Mobility- erikoisvaahto. 10cm jousisto. 3cm kestävä tukivaahto.
  • 30cm Luxe. 4cm TEMPUR -materiaalia. 3cm TEMPUR High Mobility-erikoisvaahto. 20cm jousisto. 3cm kestävä tukivaahto.

Takuutiedot

Paksut TEMPUR -patjat 15 -vuoden Pro Rata -takuu. Materiaalivirheet johtuen viallisesta valmistuksesta tai materiaaleista sekä muutoksista, jotka aiheuttavat näkyvän, yli 2cm painauman TEMPUR-materiaalissa. Tarkemmat takuutiedot saat asiakaspalvelustamme tai sinua lähimmästä myymälästä.

Selän tyytyväisyystakuu 120pv

Myymälästä ostetuille TEMPUR -patjoille saat 120pv selän tyytyväisyystakuun. Vaihdon edellytyksenä on se, että olet ostanut täydellisen TEMPUR-kokonaisuuden sisältäen peitot, lakanat sekä tyynyt, jotka ovat tärkeitä nukkumisergonomian kannalta.

Hintatakuu 30vrk

Ostamalla tämän tuotteen saat meiltä hintatakuun joka takaa että hinta ei muutu halvemmaksi 30vrk aikana. Jos hintamme muuttuu edullisemmaksi saat maksamasi hinnan sekä tarjoushinnan erotuksen takaisin*


*Hintatakuu ei koske outlet -tuotteita. 

Avointa hinnoittelua

Haluamme olla avoimia hinnoittelussa ja näet tarjouskampanjamme kampanjahinnat osiosta. 

Tutustu myös näihin


Kokoelmat