Tempur painopeitto

Painopeitolla voi olla positiivisia vaikutuksia erityisesti silloin, jos sinulla on uniongelmia tai jos unettomuutesi johtuu seuraavista tekijöistä: stressi, ahdistuneisuus, masennus, autismi, ADHD tai PTSD (traumaperäinen stressihäiriö). Painopeitto voi myös lievittää kroonista kipua sekä auttaa raskaana olevia ja vaihdevuosista kärsiviä nukkumaan paremmin. Peiton aikaansaama rauhoittava paine auttaa rentoutumaan, nukahtamaan ja heräämään virkistyneenä.

TEMPUR-painopeitto on saanut Öko-Tex-sertifikaatin. Öko-Tex-sertifikaatti varmistaa sen, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Peitto on testattu ja hyväksytty korkeimpien standardien mukaisesti.

TEMPUR-painopeitto on saatavilla 5, 7 ja 9 kg painoisena. 

Valitse variaatio:

Alkaen 169,00 €


Miten valitset juuri sinulle sopivan painopeiton?

Peitto on saatavilla monessa eri painossa, jotta jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Suosittelemme valitsemaan peiton, jonka paino on 7,5-15 % kehonpainostasi. Jos painat esimerkiksi 70 kg, voit valita painopeiton, joka painaa 7 kg. Tämä on toki vain suositus, ja itselle sopivan painoisen painopeiton valinta on yksilöllistä. Peiton tulisi peittää tasaisesti koko kehosi painaen samalla kevyesti. Peiton tulisi myös sopia kehosi pituuteen ja leveyteen. Painopeitto on merkittävästi painavampi kuin tavallinen peitto, joten sen käyttö tulisi lopettaa, mikäli tunnet olosi epämukavaksi. Peitto ei sovellu kevyille henkilöille tai alle 3-vuotiaille lapsille.

Tutustu myös näihin

Silkki-puuvillapeitto 150x200cm

Luomulaatuisessa puuvilla-silkkipeitossa yhdistyvät puuvillan ja silkin parhaat ominaisuudet. Puuvilla-silkkipeitto sopii Sinulla joka haluat peitolt muhkeutta. Puuvilla ja silkki ovat allergiavapaita kuituja joten peitto sopii hyvin myös allergikoille. Puuvilla lämmittää ja silkki pitää kehon lämpötilan tasaisena koko yön. Peiton täyte 50% silkkiä ja 50% puuvillaa, sekä kangas ovat 100% luomulaatuista puuvillaa. Täyte: 50% silkkiä , 50% luomulaatuista puuvillaa Päälliskangas on 100% luomulaatuinen puuvilla (Batisti) Peiton täytteen paino 400g/m² (Talvipeite) Tuote valmistettu Saksassa Toimitusaika tilauksesta noin 3-7 arkipäivää.

179,00 €

Lyocellpeitto 150x200cm

Luomulaatuinen Lyocell-peitto on erittäin pehmeä ja lyocellillä on loistava kosteudensiirtokyky jolloin se tekee nukkumisympäristöstä mukavan ja viileän. Lyocell on puhtaasta puun selluloosasta valmistettua kuitua. Peiton täyte on 100% luomulaatuista GOTS-merkittyä lyocelliä sekä päälliskangas on 100% luomulaatuista puuvillaa.  Täyte: 100% GOTS-merkittyä luomulaatuista lyocelliä Päällikangas 100% GOTS-merkitty luomulaatuinen puuvilla (Percale) GOTS eli Global Organic Textile Standard Peiton täytteen paino 400g/m² (Talvipeitto) Tuote valmistettu Saksassa Yhdistä tämän tuotteen kanssa Lyocell -pussilakanasetti niin saat erittäin mukavaan kokonaisuuden joka kestää ja tuntuu ihanalta. Toimitusaika noin 3-7 arkipäivää tilauksesta.

159,00 €

Alpakanvillapeitto 150x200cm

Luomulaatuinen alpakanvillapeitto on lämmin, kuitenkaan olematta hiostava. Alpakinvilla sitoo hyvin kosteutta ja haihduttaa sitä tehokkaasti. Alpakanvilla on lampaanvillaa kevyempää ja lämpimämpää. Alpakanvilla ei sisällä lainkaan lanoliinia, jonka vuoksi se sopii useinmiten myös villa-allergiasta kärsiville. Peiton täyte on 100% alpakanvillaa. Päälliskangas on 100% luomulaatuista puuvillaa. Villa on helppohoitoinen ja sille riittää pelkkä tuuletus.  Täyte on 100% alpakanvillaa Päälliskangas on 100% luomulaatuista puuvillaa (Batisti) Peiton täytteen paino 400g/m² (Talvipeitto) Tuote valmistettu Saksassa toimitusaika tilauksesta noin 3-7 arkipäivää.

239,00 €

Lampaanvillapeitto 150x200cm

Luomulaatuinen lampaanvillapeitto on pehmeä ja luonnollinen vaihtoehto edistämään hyvää unta. Lampaanvilla on hengittävä ja mukava materiaali Sinulle joka kaipaat peitolta hengittävyyttä sekä lämpöä. Peiton täyte on 100% luomulaatuista lampaanvillaa. Päälliskangas on 100% luomulaatuista -puuvillaa. Villa on helppohoitoinen käytössä ja sille riittää pelkkä tuuletus.  Täyte on 100% luomulaatuista lampaanvillaa Päällikangas 100% luomulaatuinen puuvilla (Batisti) Peiton täytteen paino on 400g/m² (Talvipeitto) Lampaanvillan alkuperämaa Itävalta Tuote valmistettu Saksassa Toimitusaika tilauksesta noin 3-7 arkipäivää.

199,00 €

Puuvillapeitto 150x200cm

Luomulaatuinen puuvillapeitto sitoo kosteutta tehokkaasti ja haihduttaa sitä minkä vuoksi et heräile yöllä liiallisen kuumuuden. Luomulaatuisessa puuvillapeitossa ei ole ylimääräisiä tuoksuja tai kemikaalijäämiä. Puuvilla on myös kestävä, allergiaystävällinen sekä vesipestävä. Peiton täyte on 100% luomulaatuista GOTS-merkittyä puuvillaa sekä päälliskangas on 100% luomulaatuista puuvillaa. Tule tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme ja ihastu! Täyte 100% GOTS-merkitty luomulaatuinen puuvilla Päällikangas 100% GOTS-merkitty luomulaatuinen puuvilla (Percale) GOTS   (Global Organic Textile Standard) Peiton täytteen paino on 400g/m² (Talvipeitto) Tuote on valmistettu Saksassa Toimitusaika tilauksesta noin 4-7 arkipäivää.

149,00 €

Peitto, viileä 150x210cm

Peiton ilmava mikrokuitu siirtää kosteutta ja on helppohoitoinen. Tämä peitto sopii sinulle, jolla on usein lämmin nukkuessa. Peitto on helppo pitää puhtaana ja raikkaana, sopii myös allergikoille. Pakattu tyylikkääseen vetoketjulliseen kassiin. Koko: 150 x 210cm. Paino: 600g. Materiaali: päällyskangas puuvillaa, täyte polyesterimikrokuitua  Click&Collect 

79,00 €

Peitto, keskilämmin 150x210cm

Peiton ilmava mikrokuitu siirtää kosteutta ja on helppohoitoinen. Tämä peitto sopii sinulle, jolla ei ole kuuma eikä lämmin, vaan siltä väliltä. Peitto on helppo pitää puhtaana ja raikkaana, sopii myös allergikoille.  Koko: 150 x 210cm. Paino: 900g. Materiaali: päällyskangas puuvillaa, täyte polyesterimikrokuitua  Click&Collect

89,00 €

Peitto 150x210cm lämmin

Peitto on kevyt, ilmava ja säilyttää muotonsa pitkään. Peitto sopii nukkuessa paleleville, jotka tarvitsevat lämpöä. Materiaali on allergiaystävällistä polyesterikuitua joka on helppohoitoista, kestää useita pesuja ja kuivuu nopeasti.  Päälliskangas 100% puuvilla. Koko: 150 x 210cm. Paino: 1100g 

99,00 €

Mikrokuitupeitto 900g 150x210cm

Ylellisen tuntuinen peitto johon on mukava nukahtaa! Helppohoitoinen ja pitkäikäinen.  Koko 150x210cm. Täyte mikrokuitu 900g. Päällinen 100% puuvilla. Pesun jälkeen peittoa on pöyhittävä. Löydät tämän tuotteen myymälästämme. Click&Collect tuote. Osta täältä, nouda myymälästä.

109,00 €

Mikrokuituinen tuplapeitto 230x220cm

Erittäin muhkea tuplapeitto joka tuo ylellisyyttä makuuhuoneeseen. Mikrokuitu sitoo kosteutta hyvin ja luovuttaa sitä yön aikana joten unesi ei häiriinny liiallisen kuumuuden vuoksi. Kestää pitkään ja säilyttää muotonsa. Päällinen 100% puuvilla. Koko 230x220cm. Täyte mikrokuitu 1420g. Hygieeninen ja allergiaystävällinen.

149,00 €

Silkkipeitto 150x210cm

Silkkipeitto lisää sängyn ylellisyyttä. Silkki on uskomattoman pehmeä materiaali. Pölyä ja likaa hylkivä sekä ainutlaatuisella tavalla itsepuhdistuva silkkivanu sopii erinomaisesti allergikoille. Silkki imee itseensä ylimääräisen kosteuden nukkuessasi, joten voit nukkua häiriöttä koko yön.  Koko 150x210cm, Peiton päälikangas on 100 % percalepuuvillaa. Täyte on 600g Tussah-silkkiä. Peitto on pakattu tyylikkääseen mustaan kangaspussiin. Click & Collect tuote. 

129,00 € 149,00 €

Tempur painopeitto

Painopeitolla voi olla positiivisia vaikutuksia erityisesti silloin, jos sinulla on uniongelmia tai jos unettomuutesi johtuu seuraavista tekijöistä: stressi, ahdistuneisuus, masennus, autismi, ADHD tai PTSD (traumaperäinen stressihäiriö). Painopeitto voi myös lievittää kroonista kipua sekä auttaa raskaana olevia ja vaihdevuosista kärsiviä nukkumaan paremmin. Peiton aikaansaama rauhoittava paine auttaa rentoutumaan, nukahtamaan ja heräämään virkistyneenä. TEMPUR-painopeitto on saanut Öko-Tex-sertifikaatin. Öko-Tex-sertifikaatti varmistaa sen, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Peitto on testattu ja hyväksytty korkeimpien standardien mukaisesti. TEMPUR-painopeitto on saatavilla 5, 7 ja 9 kg painoisena. 

Alkaen 169,00 €

Untuvapeitto 150x210cm

Ihanan pehmeä ja kuohkea Tanskassa valmistettu peitto. Sinulle joka kaipaat lämpöä ja untuvan hellää syleilyä. Peitto sitoo kosteutta hyvin ja tasaa kehon lämpöä joten sinun ei tarvitse heräillä liiallisen kuumuuden vuoksi. Suosittelemme tämän peiton kanssa puuvillaperkaalista valmistettua pussilakanasettiä. Koko 150x210cm Valmistusmaa Tanska Täyte; 90% valkoisia eurooppalaisia ankan untuvia (laatuluokka 1.) 10% pieniä höyheniä (laatuluokka 1.) Päälliskangas 100% puuvilla Täytteen paino 440g. Kantokyky 675 (EN12130-A) Oeko-Tex, Nomite ja Downafresh greenline sertifiointi.

249,00 € 290,00 €

Tempur Classic Light peitto 150x210cm

TEMPRAKON® -untuva on kumouksellinen monivaikutteinen täyteteknologia, jossa yhdistyvät untuvan keveys mikrobeja ehkäisevän ja aktiivisesti lämpötilaa säätävän TEMPRAKON® -kuidun ominaisuuksiin. TEMPRAKON® -untuvatäyte on TEMPRAKON® Fresh-käsitelty. Untuva imee itseensä nukkumisen aikana kehosta vapautuvaa kosteutta ja siirtää sen peiton uloimpaan osaan, josta se haihtuu helposti. Tuloksena miellyttävän kuiva nukkumisympäristö. Täytteenä eurooppalaista untuvaa (laatuluokka 1), päällinen 100 % puuvillaa. Takuu 3 vuotta. Konepestävä 60 asteessa ja rumpukuivattava.  Koko 150x210cm.

199,00 € 308,00 €