TEMPUR Sijauspatja jämäkkä 7cm 180x200cm

180x200cm

TEMPUR -sijauspatja on oiva tapa nauttia aidon TEMPUR-materiaalin ominaisuuksista missä tahansa vuoteessa. TEMPURin lämpömuovautuvan materiaalin ansiosta se mukautuu kehon muotoon, painoon ja lämpötilaan, lievittäen kehoon kohdistuvia painopisteitä ja antaen keholle parhaan mahdollisen tuen. TEMPUR tarjoaa yksilöllistä mukavuutta ja rauhallisia unia.

TEMPUR-sijauspatja voidaan sijoittaa minkä tahansa hyväkuntoisen patjan päälle. Jos olet jo investoinut hyvään vuoteeseen, mutta et saa haluamaasi nukkumisergonomiaa ja mukavuutta, pääset hyötymään 7cm sijauspatjan avulla TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisista painetta vähentävistä ominaisuuksista.

TEMPUR-sijauspatjaa on saatavissa perinteisellä jämäkällä tuntumalla sekä hieman pehmeämmällä tuntumalla. Jämäkkä vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat patjalta mahdollisimman vahvaa tukea. Pehmeämpi malli on suunniteltu niille, jotka toivovat petauspatjaltaan sametinpehmeitä unia ja hellää tukea. Huomaa, että jos petauspatjan alla oleva patja on kuitenkin jo vanha ja heikentynyt tukiominaisuuksiltaan, silloin itse runkopatjakin on uusittava.

Sijauspatjan paksuus 7cm

Sijauspatjan tunne; Jämäkkä

Päällisessä vetoketju joka helpottaa tuotteen huoltamista.

Toimitusaika tilauksesta 4-6 viikkoa. Saat tilauksen jälkeen tarkan toimitusajan asiakaspalvelustamme.

Tule tutustumaan TEMPUR Sijauspatjoihin myymälään ja tilaa omasi. 

Valitse variaatio:

1 683,00 € 1 870,00 €

OSTA NYT

Toimitusaika 4-6 viikkoa

Tilauksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja varmistamme tilauksen yksityiskohdat. Saat tilauksen jälkeen erikseen vahvistuksen jossa on tarkka toimitusaika tuotteelle.

Osta nyt, maksa vasta sen jälkeen kun olet saanut tuotteen

Valitse kassalla maksutavaksi Klarna lasku. Saatuasi tuotteen saat Klarnalta laskun jonka voit maksaa pois 30pv;n sisällä ilman kuluja. Helppoa ja turvallista.

Avointa hinnoittelua

Haluamme olla avoimia hinnoittelussa ja näet kaikki tarjouskampanjamme kampanjahinnat osiosta. 

Löydät tämän tuotteen myymälästämme

Etsi lähin myymälä ja tule tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme. Koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija auttaa sinua sijauspatjan valinnassa ja varmistaa oikeanlaisen ergonomian veloituksetta. 

Tutustu myös näihin

Kokoelmat


Nämä ja monet muut sijauspatjat löydät myymälästämme