TEMPUR

TEMPUR Sijauspatja pehmeä 7cm

TEMPUR -sijauspatja on oiva tapa nauttia aidon TEMPUR-materiaalin ominaisuuksista missä tahansa vuoteessa. TEMPURin lämpömuovautuvan materiaalin ansiosta se mukautuu kehon muotoon, painoon ja lämpötilaan, lievittäen kehoon kohdistuvia painopisteitä ja antaen keholle parhaan mahdollisen tuen. TEMPUR tarjoaa yksilöllistä mukavuutta ja rauhallisia unia.

Tule tutustumaan TEMPUR Sijauspatjoihin myymälässä ja tilaa omasi.

Valitse variaatio:

Alkaen 857,00 €

TEMPUR-sijauspatja voidaan sijoittaa minkä tahansa hyväkuntoisen patjan päälle. Jos olet jo investoinut hyvään vuoteeseen, mutta et saa haluamaasi nukkumisergonomiaa ja mukavuutta, pääset hyötymään 7cm sijauspatjan avulla TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisista painetta vähentävistä ominaisuuksista.

Viskoelastinen ja lämpötilan tunnistava TEMPUR Materiaali sopii kaikille, olipa painosi 40-127 kiloa.

TEMPUR-sijauspatjaa on saatavissa perinteisellä jämäkällä tuntumalla sekä hieman pehmeämmällä tuntumalla. Jämäkkä vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat patjalta mahdollisimman vahvaa tukea. Pehmeämpi malli on suunniteltu niille, jotka toivovat petauspatjaltaan sametinpehmeitä unia ja hellää tukea. Huomaa, että jos petauspatjan alla oleva patja on kuitenkin jo vanha ja heikentynyt tukiominaisuuksiltaan, silloin itse runkopatjakin on uusittava. 


Tervetuloa myymälään tutustumaan

Tutustu myös näihin