Tärkeä nukkumisen laatuun vaikuttava tekijä on ergonomia. Tyynyn tehtävä on tukea niskaa ja päätä sekä vähentää ja ennaltaehkäistä niska-hartiaseudun kipuja. Tyyny on ergonomian kannalta hyvin tärkeä, koska se linjaa rangan ja kehon asentoa joko ergonomisesti hyväksi tai huonoksi. 

Tempur Sonata L

Tempur

Tempur Sonata tyynyn kaareva muoto tarjoaa niskalle ja olkapäille painetta vähentävää tukea. Pehmeä Tempur Super Soft -materiaali sopii hyvin heille, joille perinteiset ergonomiset tyynyt tuntuvat liian napakoilta. Pehmeä TSS -materiaali myös pysyy pehmeämpänä viileissäkin lämpötiloissa ja reagoi nopeammin asennon vaihtoon.

Tyynyä voi käyttää molemmin puolin; toinen puoli kupera, joka sallii paremmin selinmakuuasennon. Kylkimakuulla nukuttaessa sopivat sekä kupera että kovera puoli; kokeilemalla selviää, kumpi puoli tukee paremmin. Kupera puoli ylöspäin nukuttaessa tyynyn reuna nousee ylös ja tarjoaa runsaasti tilaa olkapäälle.

SmartCool -päällinen sisältää viilennysteknologiaa, joka siirtää kehon ylimääräistä lämpöä pois pitäen tyynyn viileän raikkaana läpi yön.

Korkeusaste korkea

Kolme eri kokoa; S, M ja L.

Toimitusaika 2-7 arkipäivää.

195,00 €

TEMPUR TYYNYT

Oikein valittu tyyny parantaa nukkumisergonomiaa ja unenlaatua. TEMPUR-tyynyn materiaali lisäksi muotoutuu yksilöllisesti pääsi ja niskasi muotojen mukaan. Ergonominen tyyny tukee kaularankaa optimaalisesti, jolloin hartiaseutusi rentoutuu ja palautuu päivän rasituksista. Aamulla voit herätä levänneenä, ilman niska- ja hartiakipuja. Tyynyjä on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina, jotta jokainen saa valittua yksilöllisesti sopivan tyynyn tukemaan omaa nukkumisergonomiaa.


Tutustu myös näihin


Nämä ja monet muut tyynyt löydät myymälästämme