Onnea Porvoo! Unille saapuu Porvooseen

TEMPUR Stay-mallisto on minimalistisen tyylikäs. Voit valita verhoilun ja jalat omaan makuun sopivaksi. Patjan paksuuden ja tunteen voit valita useasta eri vaihtoehdosta.

Osta nyt, maksa osissa

TEMPUR Stay 25cm patjalla 90x200cm

90x200cm elite

TEMPUR Stay -vuoderunko on vankkarakenteinen joustosälepohjainen vuode, jossa runko ja pohja yhdistyvät mukavuutta tarjoavaksi kokonaisuudeksi. Sälepohjavuoteessa on säädettävä ristiselän tuki ja pehmeä, hartiaseudulle joustoa antava hartiavyöhyke. Vuoteen verhoiluksi voit valita tyyliisi sopivan vaihtoehdon seitsemästä erilaisesta värivaihtoehdosta.

Tilaustuote. Toimitusaika 3-6 viikkoa.

Välj en variant:

2 920,00 €

TEMPUR STAY -VUODEKOKONAISUUS

Sälepohjassa on säädettävä ristiselän tuki ja pehmeä, hartiaseudulle joustoa antava hartiavyöhyke. Vuoteen vakioverhoilu on trendikäs harmaa, mutta voit valita verhoilun tyyliisi sopivaksi erilaisista Suit-kankaan värivaihtoehdosta. Tempur Stay -vuoderunko sopii kaikille TEMPUR-patjoille.


Voit valita patjan tunteen sekä korkeuden

Original - Muotoutuminen ja tuki täydellisessä balanssissa

TEMPUR Original-patjalla nautit TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisista painetta vähentävistä ominaisuuksista ja mukavasta sekä yksilöllisestä muotoutumisesta ja tuesta, jolloin epämiellyttävät painepisteet eivät häiritse unta. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Cloud - Ylellisen pehmeä, mutta myös tukea antava

Patjamallisto, joka on suunniteltu pehmeyttä arvostaville nukkujille. Patjassa yhdistyvät ihanteellisessa harmoniassa TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet sekä Cloud-patjan erikoispehmeä TEMPUR® Extra Soft -materiaali. TEMPUR Cloud -patjan pehmeys syleilee kehoasi höyhenen kevyesti. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Firm - Voimakkaan tuen tunne

Patja sisältää TEMPUR Extra Support -materiaalia, joka takaa mukavuuden ja vahvan tuen. Materiaali reagoi kehon painoon, lämpöön sekä muotoihin, varmistaen sen, että kehosi pysyy voimakkaasti tuettuna läpi yön. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Kaikissa patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä tyylikkään näköisen kuin mukavan tuntuisenkin.

VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN 


Kiinnostaisiko moottorisänky?

Maksa kätevästi laskulla, kortilla tai jaa ostoksesi osiin! Valitse kassalla Sinulle sopivin maksuvaihtoehto ja nuku paremmin!   

Voimmeko auttaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Puh. +358(0) 45 3424710
(ma-pe 11-18, la 10-16)
Email: asiakaspalvelu@unille.fi

Olisiko aika vaihtaa tyyny?

Tutustu myös jenkkisänkyihin