Uusi ja Iso myymälä on avoinna

Terttu sininen

Finarte, villaa

Japanilaisen Eri Shimatsukan suunnittelema ylellinen ja leikkisä Terttu-matto on saanut inspiraationsa mystisen marjametsän tunnelmasta. Eri Shimatsuka on japanilainen tekstiilisuunnittelija, joka Suomeen muuttonsa jälkeen (2007) on suunnitellut tekstiilejä muun muassa Marimekolle ja Lapuan Kankureille.

Terttu on käsinsolmittu huippulaatuisesta uusseelantisesta villasta ja se on saatavana kahdessa värissä: Rauhallinen beige väritys sopii hyvin joka kotiin ja värikäs sini-liila versio piristää arkea hauskasti.

Tilaustuote, toimitusaika 2-6vkoa.

Välj en variant:

Pris från 780,00 €

Osta nyt, maksa myöhemmin

"Halusin ilmaista mystistä marjametsän tunnelmaa - yöllä hämärässä metsässä kuin salaiset juhlat olisivat juuri alkamassa."

-Eri Shimatsuka

Käsinsolmittua ylellisyyttä -

Terttu-maton boheemi tunnelma yhdistyy kauniisti ylelliseen, käsinsolmittuun villaan. Maton jokainen "terttu" onkin ainutlaatuinen tekotapansa vuoksi.

Marjametsän tunnelmaa -

Jatkuva ja runsas kasviaihe inspiroi japanilaissyntyistä Eri Shimatsukaa. "Halusin ilmaista mystistä marjametsän tunnelmaa - yöllä hämärässä metsässä kuin salaiset juhlat olisivat juuri alkamassa."

Japanin ja Suomen juhlavuosi -

Terttu-matto juhlistaa Japanin ja Suomen 100-vuotista diplomaattista ystävyyttä. Japanilainen Eri Shimatsuka on asunut Suomessa vuodesta 2007 ja hänen töitään löytyy niin Suomesta kuin Japanistakin. Erin leikkisä tyyli on saanut inspiraatiota luonnosta ja arjen pikku asioista - teemoja, jotka koemme yhteisiksi japanilaisten ystäviemme kanssa: arvostus arjen kauneutta, perinteistä käsityötaitoa ja luontoa kohtaan.


Tutustu myös näihin

Kategorier