Ultralux sijauspatja 90x200cm

90x200cm

Suomessa valmistettu sijauspatja ylellisyyttä arvostavalle nukkujalle. Kun haluat sänkyysi kuohkeutta ja ylellistä pehmeyttä on UltraLux valintasi. Sijauspatjan kokonaispaksuus on noin 8cm. Sijauspatja poistaa hyvin kehoon kohdistuvaa painetta erityisen kimmovaahdon sekä ympärivanutetun paksun kerroksen ansiosta. Laadukas pintamateriaali viimeistelee tämän tuotteen. Suosittelemme tarkistamaan ennen sijauspatjan ostoa nykyisen jousiston tai pohjan kunnon. Sijauspatja yhdessä laadukkaan jousiston kanssa tukee ergonomisesti oikeanlaista asentoa.

Sijauspatjan hoito; Säännöllinen imurointi

Suomessa valmistettu

Toimitusaika tilauksesta 2-4 viikkoa.

504,00 €

OSTA NYT

Toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta

Tilauksen jälkeen saat vahvistuksen tilauksesta ja uuden viestin myöhemmin asiakaspalvelustamme jossa on tarkka toimitusaika tuotteelle.

Osta nyt, maksa vasta sen jälkeen kun olet tuotteen saanut

Valitse kassalla maksutavaksi Klarna lasku. Saatuasi tuotteen saat Klarnalta laskun jonka voit maksaa pois 30pv;n sisällä ilman kuluja. Helppoa ja turvallista.

Avointa hinnoittelua

Haluamme olla avoimia hinnoittelussa ja näet kaikki tarjouskampanjamme kampanjahinnat -osiosta.

Löydät tämän tuotteen myymälästämme

Etsi lähin myymälä ja tule tutustumaan tähän tuotteeseen myymäläämme. Koulutettu nukkumisergonomian asiantuntija auttaa sinua sijauspatjan valinnassa ja varmistaa oikeanlaisen ergonomian veloituksetta.

Tutustu myös näihin


Kokoelmat