Sohvat ja lepotuolit

Made in Finland

Sänkymallistomme lisäksi löydät meiltä myös laadukkaat Suomessa valmistetut sohvat sekä lepotuolit. 

Kaikilla tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu­­tunnus, joka kertoo korkeasta kotimaisuus­­­asteesta ja osaltaan myös laadusta, tuote­turvallisuudesta ja yhteiskunta­vastuullisuudesta. 

Ostetaan Suomalaista käsityötä. Tervetuloa myymälään.

Julia

Ajatonta muotoilua

Elegantti Julia-sohva tarjoaa muhkeutta ja mukavuutta monenlaiseen kotiin ja julkiseen tilaan. Julia-mallistossa on useita kokoonpanoja sekä verhoiluvaihtoehtoja, joiden avulla loihdit sinulle sopivan kokonaisuuden. Korkea profiili helpottaa siivoamista tuotteen alta.

Mittakuvat

Löydät Julia-sohvan myymälästämme. Voit valita verhoilun kankaisena, nahkaisena tai nahka/keinonahkaisena. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy verhoilumateriaalin mukaan. Julia-sohva kankaisena alkaen 1632€ (2h-sohva hr 1 kankaalla)

Tervetuloa tutustumaan


Fox

Modernin kaunis sohva

Fox-sohvan tyylikäs muotokieli yhdistyy siroihin jalkoihin, joiden ansiosta sohvan yleisilme on kevyt ja ilmava. Istuinpehmusteiden kylmävaahto takaa erityisen hyvän istuintuntuman sekä pitkän käyttöiän sohvalle.  

Mittakuvat

Löydät Fox-sohvan myymälästämme. Voit valita verhoilun kankaisena, nahkaisena tai nahka/keinonahkaisena. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy verhoilumateriaalin mukaan. Fox-sohva kankaisena alkaen 1294€ (2h-sohva 168cm hr 1 kankaalla)

Tervetuloa tutustumaan


Moona

Muuntautuva moduulisohva

Moona on selkeälinjainen ja kaunis moduulisohva, jonka saatavilla olevista moduuleista voidaan suunnitella juuri halutunlainen kokonaisuus. Korkea profiilin ansiosta sohvan alusta voidaan helposti pitää siistinä. Moona-sohva on saatavana kahdella istuinsyvyydellä, joista L-versio on syvempi.

Mittakuvat

Löydät Moona-sohvan myymälästämme. Voit valita verhoilun kankaisena, nahkaisena tai nahka/keinonahkaisena. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy verhoilumateriaalin mukaan. Moona-sohva kankaisena alkaen 1094€ (2h-sohva 150cm hr 1 kankaalla) 

Tervetuloa tutustumaan


Aava

Rentoa ja ryhdikästä oleskelua

Aava on moderni ja ilmava avokulmasohva. Verhoilun voit valita useasta eri vaihtoehdosta. Aavan pystyy tilaamaan myös mallikuvan peilikuvana.

Mittakuvat

Aava-avokulmasohvan pystyt tilaamaan kauttamme. Hinta alkaen hr 1 kankaalla 2703€

Tervetuloa myymälään



Viivi

Rentoa lokoilua

Ilmava Viivi on vankkarakenteinen moduulisohva josta saat rakennettua kokonaisuuden jossa mielikuvitus on rajana. Löydät Viivi -sohvan myymälästämme.


Helmi

Lepotuoli

Upea Helmi on mukava ja ryhdikäs nojatuoli, jonka selkänojan nistatukityyny lisää istuinmukavuutta. Tuote on saatavilla kahdessa koossa, joista kookkaampi Helmi Plus on varustettu 4 cm korkeammalla istuimella. Helmi-tuotteeseen on saatavilla myös rahi.

Mittakuvat

Löydät Helmi-nojatuolin myymälästämme. Helmi alkaen kankaisena hr 1 kankaalla 437€. Useita eri verhoiluvaihtoehtoja sekä voit valita puuosien värin useasta eri vaihtoehdosta.

Tervetuloa myymälään


Löydät meiltä myös Finarten matot


Piristystä kotiin


Kokoelmat

Pussilakanat 


Kokoelmat

Tutustu myös soivaan televisiotasoon


    Nämä ja kaikkea muuta löydät myymälästä