Sohvat ja lepotuolit

Made in Finland

Sänkymallistomme lisäksi löydät meiltä myös laadukkaat Suomessa valmistetut sohvat sekä lepotuolit. 

Kaikilla tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu­­tunnus, joka kertoo korkeasta kotimaisuus­­­asteesta ja osaltaan myös laadusta, tuote­turvallisuudesta ja yhteiskunta­vastuullisuudesta. 

Ostetaan Suomalaista käsityötä. Tervetuloa myymälään.

Julia

Ajatonta muotoilua

Elegantti Julia-sohva tarjoaa muhkeutta ja mukavuutta monenlaiseen kotiin ja julkiseen tilaan. Julia-mallistossa on useita kokoonpanoja sekä verhoiluvaihtoehtoja, joiden avulla loihdit sinulle sopivan kokonaisuuden. Korkea profiili helpottaa siivoamista tuotteen alta.

Mittakuvat

Löydät Julia-sohvan myymälästämme. Voit valita verhoilun kankaisena, nahkaisena tai nahka/keinonahkaisena. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy verhoilumateriaalin mukaan. Julia-sohva kankaisena alkaen 1372€ (2h-sohva hr 1 kankaalla)

Tervetuloa tutustumaan


Fox

Modernin kaunis sohva

Fox-sohvan tyylikäs muotokieli yhdistyy siroihin jalkoihin, joiden ansiosta sohvan yleisilme on kevyt ja ilmava. Istuinpehmusteiden kylmävaahto takaa erityisen hyvän istuintuntuman sekä pitkän käyttöiän sohvalle.  

Mittakuvat

Löydät Fox-sohvan myymälästämme. Voit valita verhoilun kankaisena, nahkaisena tai nahka/keinonahkaisena. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy verhoilumateriaalin mukaan. Fox-sohva kankaisena alkaen 1089€ (2h-sohva 168cm hr 1 kankaalla)

Tervetuloa tutustumaan


Moona

Muuntautuva moduulisohva

Moona on selkeälinjainen ja kaunis moduulisohva, jonka saatavilla olevista moduuleista voidaan suunnitella juuri halutunlainen kokonaisuus. Korkea profiilin ansiosta sohvan alusta voidaan helposti pitää siistinä. Moona-sohva on saatavana kahdella istuinsyvyydellä, joista L-versio on syvempi.

Mittakuvat

Löydät Moona-sohvan myymälästämme. Voit valita verhoilun kankaisena, nahkaisena tai nahka/keinonahkaisena. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy verhoilumateriaalin mukaan. Moona-sohva kankaisena alkaen 1094€ (2h-sohva 150cm hr 1 kankaalla) 

Tervetuloa tutustumaan


Aava

Rentoa ja ryhdikästä oleskelua

Aava on moderni ja ilmava avokulmasohva. Verhoilun voit valita useasta eri vaihtoehdosta. Aavan pystyy tilaamaan myös mallikuvan peilikuvana.

Mittakuvat

Aava-avokulmasohvan pystyt tilaamaan kauttamme. Hinta alkaen hr 1 kankaalla 2273€

Tervetuloa myymälään


Helmi

Lepotuoli

Upea Helmi on mukava ja ryhdikäs nojatuoli, jonka selkänojan nistatukityyny lisää istuinmukavuutta. Tuote on saatavilla kahdessa koossa, joista kookkaampi Helmi Plus on varustettu 4 cm korkeammalla istuimella. Helmi-tuotteeseen on saatavilla myös rahi.

Mittakuvat

Löydät Helmi-nojatuolin myymälästämme. Helmi alkaen kankaisena hr 1 kankaalla 368€. Useita eri verhoiluvaihtoehtoja sekä voit valita puuosien värin useasta eri vaihtoehdosta.

Tervetuloa myymälään


Tutustu myös muihin tuotteisiimme

Kokoelmat