Helppoa maksamista myymälöissä ja verkkokaupassa

Maksutavat myymälässä

1. Kaikki pankki sekä luottokortit

Maksa myymälöissä kaikilla pankki sekä luottokorteilla helposti ja turvallisesti.

2. Unille -lasku

Haluatko maksaa helposti laskulla? Valitse kassalla maksutavaksi Unille -lasku. Tarkistamme luottotietosi ja saat laskun sähköpostiisi. Laskutuskulu 0€.

3. MobilePay 

Maksa helposti MobilePaylla.

4. Klarna 30pv;n lasku 0€

Uusi tyyny, pussilakanasetti tai sänky. Shoppaile helposti Klarnalla. Pyydä kassalla maksamista Klarnalla. Saat 30pv korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Katso Klarnan ehdot klikkaamalla.

Katso myös Klarnan tietosuoja klikkaamalla.

5. Klarna pilko maksut 1-36kk

Shoppaile helposti ja pilko maksusi jopa 36kk ajalle. Pyydä kassalla maksamista Klarnalla. Saat maksulinkin puhelimeesi josta pääset valitsemaan Sinulle sopivimman maksuajan. 

Katso Klarnan ehdot klikkaamalla.

Katso Klarnan tietosuoja klikkaamalla.

6. Svea 30pv;n lasku

Valitse maksutavaksi Svean lasku (1-1000€ ostoksille) Voit tehdä tilauksen ja maksat saatuasi tuotteen helposti laskulla. Laskutuslisä 5€. Ei muita kuluja.

7. Svea osamaksu 10-60kk

Tilaa haluamasi tuote ja pyydä kassalla maksamista Svealla. Saat maksulinkin puhelimeesi, täytät tietosi ja valitset Sinulle sopivimman maksutavan. Vahvistat ja allekirjoitat sopimuksen helposti verkkopankkitunnuksillasi. Saat tuotteesi ja tämän jälkeen aktivoimme maksutapasi. Helppoa ja luotettavaa.

HAE LUOTTO ETUKÄTEEN

Voit hakea ostoksellesi rahoituksen jo valmiiksi. Täytä ja hae. Saavu myymälään ja katso haluamasi tuote ja tilaa se. Vahvistamme rahoituksen Svealle. HAE TÄSTÄ. 

Esimerkkilaskelma 1000€ ostokselle 10kk tasaerällä. Kuukausikulu 3€, kuukausierä 106€, yhteensä 109€/kk 10kk. Nimelliskorko 12,45%. Todellinen vuosikorko 20,62%. Luoton kustannukset 10kk ajalta 88€. Luoton kustannukset sekä korko vaihtelevat kauppasumman sekä maksuajan mukaan. Kysy tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Maksutavat verkkokaupassa

1. Kaikki pankki ja luottokortit

Helppoa ja turvallista. Maksupalvelun välittää Paytrail. Voit lukea lisää täältä.

2. Verkkopankkimaksu

Maksa turvallisesti omalla verkkopankilla. Maksupalvelun välittää Paytrail. Voit lukea lisää täältä.

3. Maksa Sinua lähimpään myymälään

Tilaa verkkokaupasta. Voit valita maksutavaksi Sinua lähimmän myymälän ja käydä maksamassa ostoksesi myymälässä. Hyödynnä myymälässä useita eri maksutapoja. Huomioithan että tilauksesi otetaan käsittelyyn vasta maksusi jälkeen. Katso Sinua lähin myymälä täältä.

Maksa heti laskulla

Valitse maksutavaksi Heti lasku. Saat maksutiedot sähköpostiisi. Maksa helposti omassa verkkopankissa. Huomioithan että tilauksesi otetaan käsittelyyn vasta maksusuorituksen näkymisen jälkeen.

Klarna (30pv;n lasku)

Shoppaile helposti verkkokaupassamme. Valitse kassalla maksutavaksi Klarna. Saat 30 -päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Tuote toimitetaan Sinulle ja voit tarkistaa tilauksesi. Aktivoimme Klarnan vasta kun olemme tuotteen lähettäneet Sinulle.

Lue lisää Klarnasta 

Katso Klarnan ehdot ja tietuosuoja täältä

Klarna (Pilko maksut jopa 36kk)

Valitse kassalla Klarna. Valitse Sinulle sopiva maksuaika. Helppoa ja turvallista. Aktivoimme Klarnan vasta kun olemme tilauksesi lähettäneet Sinulle. Tarkista tilauksesi ja nuku vähän paremmin!

Tutustu Klarnan ehtoihin täältä sekä tietosuojaan täältä.

Svea (30pv;n lasku)

Ostoksille aina 1000€ asti. Helppoa ja vaivatonta. Valitse kassalla maksutavaksi Svean lasku. Laskutuslisä 5€. Saat tilauksesi ja voit tarkistaa sen, Sinulla on 30pv aikaa maksaa ostoksesi pois pienellä kululla. Saat maksulinkin puhelimeesi vuorokauden sisällä ostoksestasi. Täytä tiedot ja vahvista pankkitunnuksillasi. Helppoa ja turvallista!

Svea maksuaika (10-60kk)

Ostoksille aina 1000€ ylöspäin. Hyödynnä Sinulle sopivin maksuajan pituus. Valitse kassalla maksutavaksi Svea -osamaksu. Olemme Sinuun puhelimitse yhteydessä ja saat maksulinkin. Täytät tietosi ja vahvistat sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Helppoa ja turvallista.

Olemme Sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä valittuasi tämän maksutavan. 

HAE LUOTTOA ETUKÄTEEN. Hae luotto etukäteen. Valitse tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. Valitse maksutavaksi Svea ja valmista. Vahvistamme ja autamme Sinua jos tarvitset apua. Hae luottoa etukäteen tästä.

Esimerkkilaskelma 1000€ ostokselle 10kk tasaerällä. Kuukausikulu 3€, kuukausierä 106€, yhteensä 109€/kk 10kk. Nimelliskorko 12,45%. Todellinen vuosikorko 20,62%. Luoton kustannukset 10kk ajalta 88€. 

Onko Sinulla kysymyksiä maksutavoista?

Olemme täällä auttamassa Sinua. Lähetä meille viestiä tai soita numeroon 045 3424710.