UNILLE KONSEPTI

Unille, nukkumisen asiantuntija

Postiosoite 

Katajanokanlaituri 5, 00160 HELSINKI

+35845 3424710

asiakaspalvelu@unille.fi

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse sekä sähköpostilla

Arkisin klo 11-18

Lauantaisin klo 10-16


Voit myös jättää meille viestiä ja vastaamme Sinulle mahdollisimman nopeasti.

Tarinamme

Unille konseptin takana on kotkalainen nukkumisergonomian asiantuntija Markus Lempiäinen. Lempiäinen on vuosia työskennellyt eri sänkymerkkien sekä nukkumisergonomian parissa. Uni on jokaiselle ihmiselle elintärkeää ja haluankin omalta osaltani auttaa ihmisiä voimaan ja jaksamaan paremmin sanoo Lempiäinen. Jokaisen toimipisteen takana on itsenäinen yrittäjä joka harjoittaa Unille -konseptin mukaista liiketoimintaa. Ostamalla paikallisesta Unille -myymälästä ostat työtä Suomeen.

Tarinamme alkoi vuonna 2020 jolloin Unille -verkkokauppaa rakennettiin ja se avattiin 1.1.2021 vuodenvaihteessa. Jo saman vuoden maaliskuussa 2021 avasi ensimmäinen Unille myymälä kauppakeskus Pasaatin ensimmäiseen kerrokseen kotkassa. Vuonna 2022 Unille päätti laajentaa toimintaansa kotkassa ja avasi uuden, pinta-alaltaan kotkansaaren suurimman myymälän kauppakeskus Pasaatin toiseen kerrokseen. Saimme koko mallistomme upeasti esille ja pystymme palvelemaan asiakkaita vieläkin paremmin. Marraskuussa 2022 uusi ja upea myymälä avattiin Kouvolan keskustaan. Kouvolan keskustan myymälä saavutti suuren suosion avajaisissa ja Kouvolalaiset ovatkin löytäneet kivimiehenkadulle kiitettävästi. Vuoden 2023 aikana avaamme uusia ja upeita myymälöitä joissa jokainen yrittäjä ja henkilökunnan jäsen palvelee asiakkaita sydämellä ja ammattitaidolla. Unille Porvoo avautui 13.4.2023.

Tavoitteemme

Tavoitteemme on olla Suomen monipuolisin, kattavin ja laadukkain nukkumisen -konsepti. Yhteistyökumppanimme ovat tarkkaan valikoituja ja mallistoamme rakennetaan jatkuvasti Unillen ammattilaisten toimesta. Unille myymälöiden pinta-alasta 80% on Suomalaisia avainlipputuotteita ja pyrimme kaikessa toiminnassamme suosimaan Suomalaisia tuotteita sekä palveluita. Ostamalla Avainlipputuotteen ostat työtä Suomeen. Avainlippu kertoo myös tuoteturvallisuudesta ja yhteiskuntavastuullisuudesta. 

Arvot ja visiot

Haluamme kannattavan liiketoiminnan ohella saada suomalaiset nukkumaan ja jaksamaan hyvin. Tätä kautta myös perheesi jaksaa paremmin.

Me Unillessa haluamme olla rehtejä ja toimia eettisesti yhteistyökumppaneidemme kanssa

Noudatamme lakeja ja asetuksia

Toteutamme sen minkä lupaamme ja otamme teoistamme vastuun.

Kohtelemme muita kuten haluamme itseämme kohdeltavan, arvokkaasti ja kunnioituksella.

Huolehdimme asiakkaistamme, myymälöistä ja yrityksestämme. Haluamme olla ammattilaisia ja toteuttaa kaikki tekemämme asiat loistavasti

Olemme aina avoimia uusille asioille, haluamme jatkuvasti kehittyä ja jakaa tietoamme.

Palvelemme aina parhaan kykymme mukaan asiakkaitamme ja työtovereitamme

Visiomme on olla paras nukkumisergonomian- ja Unesi laatuun vaikuttavissa tekijöissä laajan myymäläverkoston avulla Suomessa.

Tarkkaan valitut merkit sekä mallistomme joista osa on yksinoikeudella Unille -myymälöissä myynnissä takaavat että tuote on jäljennettävissä aina materiaaleja myöten ja näin turvallinen ostaa ja käyttää. 

  • Unille Oy ( Y-tunnus 3189978-4 / Alvrek FI31899784 ) Unille verkkokauppa, Unille -konseptiasiat.
  • Unille Suunnittelupalvelut ( Y-tunnus 3182256-8 / Alvrek 31822568 )
  • Unille Invest Oy ( Y-tunnus 3341697-7 / Alvrek 33416977 ) Unille Porvoo.
  • Officenter Oy ( Y-tunnus 3165569-1 /Alvrek 31655691 ) Unille Kouvola.