Microtouch Hybrid

Räätälöi itsellesi täydellinen nukkumamukavuus Microtouch Hybrid -tyynyllä! Tyynyn korkeutta voidaan säätää yksilöllisesti mieltymysten mukaan. Täyte on viskoelastista Memory Gel -vaahtoa. Tyynyssä on pestävä Tencel™-päällinen ja ergonominen muotoilu. Tyynyn materiaali on painetta vähentävää viscoelastista Memory Gel -vaahtoa, johon on sekoitettu viilentävää geeliä. Air Feel -memoryvaahdon läpäisevät reiät ja Technofibre -kuitu lisäävät viilentävyyttä sekä hengittävyyttä. Geeli-Memory-yhdistelmä on myös antibakteerisempi, kuin normaali Memory-materiaali. Memory Gel -vaahto vähentää niska- ja hartiaseudun jäykkyyttä. 

Tencel™
Tencel™ on uutettu puusta ja on täysin biohajoava. Tencel™-tyynynpäällinen imee kosteutta ja haihduttaa sen ilmaan erittäin nopeasti - tyyny pysyy miellyttävänä ja kuivana.

Techno Fibre
TechnoFibre -kuitu luo tyynylle upean ilmavuuden, sekä kuohkeuden - tuo ylellisen pintapehmeyden.

Gel Memory Foam
Jämäkkä Memory Gel muotoutuu aktiivisesti kehon lämmön ja painon vaikutuksesta - antaa niska- ja hartiaseudulle optimaalisen asennon. Tyynyä voidaan säätää sen sisällä olevien viskoelastisten Memory Gel-vaahtoisien liuskojen määrällä - tyyny madaltuu, kun liuskoja vähennetään ja vastaavasti tyyny saadaan takaisin korkeammaksi lisäämällä liuskoja halutun tuntuman mukainen määrä.

  • koko 45 x 65 cm
  • korkeus 14 cm
  • paino 1,41 kg (tuotepakkauksen kanssa 2,13 kg, pakkauksen koko: 62 x 44 x 15 cm)
  • Päällinen 100 % Tencel™ ja Techno Fibre -kuitu
  • Täyte Gel Memory Foam -vaahtoliuskat.
  • Tyynynpäällinen vain käsinpesu. Poista Tencel™-päällinen, poista tahrat ja pese miedolla pesuaineella, ilman kloorivalkaisuaineita. Tasokuivaus.

  • Memory Foam -tyynyn sisuksen peseminen koneessa ja rumpukuivaus on kielletty. Sallittu ainoastaan täsmäpuhdistus miedolla pesuaineella veden kanssa ja puristetaan varovasti vesi pois. Anna kuivua ilmavasti, suojassa suoralta auringonvalolta ja kuumuudelta.

  • Toimitusaika tilauksesta 2-7 arkipäivää

129,00 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 104,03 €