Unillen tyylikkäät vuodevaatteet ovat myyntisuosikkeja, joita on saatavana upeissa väreissä ja jotka henkivät ajatonta, klassista tunnelmaa. Niitä on saatavana yksivärisinä sekä raita- ja ruutukuvioisina. Vuodevaatteemme sopivat kaikkiin koteihin ja sisustustyyleihin, ne kestävät pitkään ja niistä tulee nopeasti jokaisen suosikkeja.


HomeByTempur

BAMBU & PERKAALIPUUVILLA

Tyynyliinat, aluslakanat, pussilakanat sekä KingSize -pussilakanat

Nilen 600 & 800tc

EGYPTILÄINEN PUUVILLA

Tyynyliinat, aluslakanat, pussilakanat sekä KingSize -pussilakanat

KostaLinnewäfveri Sweden 1878 

KUVIOLLISET PUSSILAKANAT

Upeat kuviolliset yhden hengen pussilakanat

KostaLinnewäfveri Sweden 1878

Premium Collection

Tyynyliinat, pussilakanat sekä KingSize -pussilakanat. Langantiheys 400tc.

KostaLinnewäfveri Sweden 1878

PELLAVA

Tyynyliinat, pussilakanat sekä KingSize -pussilakanat. Valmistettu Latviassa.

KostaLinnewäfveri Sweden 1878

LYOCELL

Tyynyliinat, aluslakanat, pussilakanat sekä KingSize -pussilakanat

Vuodevaatteistamme

Vuodevaatteita valitessasi saatat törmätä myös monenlaisiin termeihin kuten palttina, perkaali tai percale ja puuvillasatiini. Nämä ovat erilaisia kudontatyyppejä ja kangaslaatuja, joista lakanoita valmistetaan. Lue lisää alta.

Puuvillasatiini

Puuvillasatiini on 100% puuvillaa, joka on kudottu käyttäen satiinisidosta. (Satiinisidos tarkoittaa kudontatapaa) Tästä nimi puuvillasatiini. Edellämainitulla kudontatavalla kangas on sileää, tiivistä ja samalla hengittävää sekä kauniisti hieman kiiltävää kun se on valmistettu laadukkaasta puuvillasta. Satiinimainen kiilto saadaan aikaiseksi kudontatekniikalla, jossa loimilanka kulkee pidempään kankaan oikealla puolella. Sen ansiosta kankaan pinta on kauniin kiiltävä ja sileä. Satiini ei siis tarkoita materiaalia, vaan kudontatapaa. Osta ja ihastu ihaniin pussilakanoihimme. Langantiheydet puuvillasatiini tuotteissamme ovat 200-400tc.

Percale tai Perkaali

Perkaali eli percale kudotaan ohuemmasta puuvillalangasta kuin tavanomainen puuvillapalttina ja lankoja on tiheämmin kuin palttinassa (Puuvillapalttina on tyypillisin vuodevaatelaatu jota me emme käytä tuotteissamme.)  Perkaali tuntuu ihoa vasten sileältä ja pehmeältä ja jotkut kuvailevat sitä yhtä ylellisen tuntuiseksi kuin hotellien lakanat. Perkaali myös jättää ilmavuutta nukkujan väliin joten tuote tuntuu myös viileältä. Langantiheydet Percale tuotteissamme ovat 200-800tc.

Lyocell

Tekstiiliteollisuutta on pitkään hallinnut puuvilla, osa tuotteistamme on valmistettu silkkisen pehmeästä Lyocellista joka on myös ympäristöystävällisempi materiaali. Jos haluat pehmeät, ihanat ja silkkisentuntuiset pussilakanat, jotka hengittävät uskomattoman hyvin, on Lyocell pussilakanasetti oikea valinta sinulle. Lyocell -kuitu on pehmeämpää kuin esimerkiksi puuvilla ja se tuntuu iholla miellyttävältä ja viileältä. Kuitu hengittää ja siirtää iholta kosteutta tehokkaasti. Lyocell-materiaalin ominaisuutena ympäristöystävällisyyden lisäksi on materiaalin kestävyys, silkinomainen pinta ja helppo siliävävyys. Langantiheys Lyocell -pussilakanoissa on 200tc.

Egyptiläinen puuvilla / Egyptian Cotton

Egyptiläinen puuvilla on maailman laadukkain puuvillalaatu. Sen puuvillakuidut ovat erityisen pitkiä, joka mahdollistaa erityisen hienon langan valmistuksen. Hieno puuvillalanka tekee kankaan pinnasta täydellisen silkkisen pehmeää ja antaa sille upean kiillon. Egyptiläinen puuvilla on erittäin kestävää ja pysyy siten hyvänä pitkään. Sopii täydellisesti sinulle, joka haluat luoda makuuhuoneeseesi ihanan hotellipetauksen tuntua. Aidon ja alkuperäisen Egyptiläinen puuvilla tuotteen tunnistat Egyptian Cotton lisenssistä. Markkinoilla on paljon tuotteita joissa käytetään sanaa Egyptiläinen puuvilla mutta tuotetta ei ole koskaan tehty tai puuvillaa edes poimittu Egyptistä. 

Etkö löytänyt etsimääsi?

Nämä ja monet muut vuodevaatteet löydät Sinua lähimmästä myymälästä