Nano Cool FUSION runkosänky 160x200cm

Bambuhiili

Nano Cool -verhoilukangas, Bambuhiili -pehmuste ja EasyTouch Ergo Pocket -jousisto antavat tunteen joka on itse koettava. Fusion -patja on 30cm paksu ja pehmustemateriaalien ansiosta se tukee vartaloa erinomaisesti poistaen kehoon kohdistuvaa painetta jonka ansiosta myös yöllinen kääntyily vähenee. Materiaalien ansiosta patja tuntuu viileältä ja tasaa kosteutta erinomaisesti. Fusion -patja yhdistettynä Suomessa valmistettuun huippulaadukkaaseen vuodepohjaan takaa hyvät ja viileät yöunet. Vuodepohja on massiivipuuta. Voit valita kahdesta erilaisesta tunteesta itseäsi miellyttävän. Molemmat tunteet antavat erinomaisen tuen vartalolle. Medium ja Hard -tunteissa erona on käytettyjen materiaalien kerrospaksuudet. Tämä tuote sopii kaikkiin nukkuma -asentoihin katsomatta henkilön pituutta tai painoa. Nauti tuen tunteesta jota vain Heaven voi tarjota! 

Tähän tuotteeseen et tarvitse erikseen sijauspatjaa. Tuotteessa on vetoketju ja päällisen voit tarvittaessa pestä 60 -asteessa kotona. Aluslakanoita sekä suojalakanoita voi tilata tähän tuotteeseen helposti meiltä. Aluslakanat alkaen 49€.

  • Toimitusaika 3-5 viikkoa. Pääsääntöisesti heti toimitukseen.
  • Tuote toimitetaan; Vuodepohja pahvipaketti/ Patja rullapakattuna
  • Patjan paksuus 30cm medium tai hard
  • Patjan rakenne (Nano Cool -kangas, Aircell -pehmuste 2cm, Bambuhiili -pehmuste 2cm, Comfort -tukivaahto 4,5cm, Ergo Pocket 16cm, tukivaahto 4,5cm)
  • Takuu 10 -vuotta. 5 -vuoden täystakuu myös painumattomuudessa.
  • Kolme verhoiluvaihtoehtoa (Valkoinen, musta ja harmaa)
  • Jalkavaihtoehtoja pyöreä massivitammi 19/23cm. Metallijalkasarja 19cm. Kartiopuujalka useassa eri sävyssä.

Hyödynnä tähän tuotteeseen jopa 60kk maksuaika. Valitse kassalla Sinulle sopivin maksutapa. Saat tuotteesi kotia ja maksat vasta toimituksen jälkeen. Helppoa maksamista!

Haluatko lisätietoa tästä tuotteesta? Soita asiakaspalveluumme ja kysy lisää tai tee tilaus numerosta 045 3424710.

Valitse variaatio:

2 830,00 € 3 538,00 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 2 282,26 €
Varastossa

Vahvistetut asiakasarviot


Muista myös pääty