Alpakanvillatyyny 50x60cm

Luomulaatuinen alpakanvillatyyny on pehmeä ja joustava, mutta antaa myös tukea niskalle. Alpakanvillatyyny on erinomainen selällään nukkujalle, mutta sopii myös kylkinukkujalle, joka pitää pehmeästä tyynystä. Alpakanvilla täyte on tehty ohuesta alpakanvilla huopalevystä. Tyynyä on helppo muokata sopivaan korkeuteen aukaisemalla huopalevyä ja poistamalla ylimääräinen osa.
Alpakanvilla on lampaanvillaa kevyempää ja lämpimämpää. Alpakanvilla ei sisällä lainkaan lanoliinia, jonka vuoksi se sopii useimmiten myös villa-allergiasta kärsiville. Eurooppalaisissa tutkimuksissa on todettu alpakanvillalla olevan positiivisia vaikutuksia unettomuuteen. Tyynyn täyte 100% luomulaatuista alpakanvillaa, sekä kangas ovat 100% luomulaatuista puuvillaa. Villalle riittää useimmiten tuuletus, mutta tyynyssä mukana pestävä 100% puuvillasta valmistettu tyynynpäällinen, joka pidentää tyynyn käyttöikää. Tyynystä on valittavissa kaksi eri korkeutta. Pehmeän alpakanvillan vuoksi tyyny on pehmeä, mikäli tarvitset enemmän tukea niin valitse korkeampi vaihtoehto alpakanvilla tyynystä.

  • Tyynyn koko: 50x60
  • Täyte: 100% luomulaatuista alpakanvillaa
  • Päälliskangas 100% luomulaatuinen puuvilla (Batisti)
  • Alpakanvillan alkuperämaa: Etelä-Amerikka
  • Tuote valmistettu Saksassa
  • Toimitusaika tilauksesta 2-7 arkipäivää
  • Tämä tuote ei ole ollut tarjouksessa viimeisen 30 vrk aikana

Valitse variaatio:

Alkaen 79,00 €
Hinta sis. ALV

Luonnonkuituisista tyynyistä löydät varmasti sopivan tyynyn itsellesi. Jokaisesta tyynystä löytyy kaksi eri korkeutta, joten voit valita tykkäätkö nukkua keskikorkealla vai korkealle tyynyllä. Lisäksi tyynyn sivulla on vetoketju jonka avulla voit muokata tyynyn täytteen määrän juuri sinulle sopivaksi, sen vuoksi tyynymme sopivat hyvin myös lapsille. Kaikissa tyynyissämme on pestävä puuvillapäällinen, joten tyynyn puhtaana pitäminen on helppoa! Tyynynpäällisiä on myös mahdollista hankkia erikseen. 

Tutustu myös näihin