Kamelinvillatyyny 50x60cm

Luomulaatuinen kamelinvillatyyny on erittäin lämmin ja mukava nukkua. Kamelinvillatyyny sopii sekä kylki-, että selällään nukkuvalle. Tyyny antaa tukea, mutta silti pää uppoaa mukavasti tyynyn sisään. Kamelinvilla on yksi lämpimimmistä ja pehmeimmistä villatyypeistä ja sen vuoksi se sopii hyvin vuodevaatteeksi pohjolan kylmiin vuodenaikoihin. Tyynyn täyte 100% kamelinvillaa, sekä kangas ovat 100% luomulaatuista puuvillaa. Villalle riittää useimmiten tuuletus, mutta tyynyssä mukana pestävä 100% puuvillasta valmistettu tyynynpäällinen, joka pidentää tyynyn käyttöikää. Tyynystä löytyy kaksi eri korkeutta.
Tyynyä kannattaa pöyhiä lakanan vaihdon yhteydessä, silloin villakuidut irtoavat toisistaan ja tyynystä tulee pehmeämpi. Mikäli tyyny tuntuu kovalta, kannattaa kokeilla täyteen vähentämistä.

  • Täyte: 100% kamelinvillaa
  • Päällikangas 100% luomulaatuinen puuvilla (Batisti)
  • Tuote valmistettu Saksassa
  • Kamelinvillan alkuperämaa Mongolia
  • Toimitusaika tilauksesta 2-7 arkipäivää
  • Tämä tuote ei ole ollut tarjouksessa viimeisen 30vrk aikana

Valitse variaatio:

Alkaen 89,00 €
Hinta sis. ALV

Luonnonkuituisista tyynyistä löydät varmasti sopivan tyynyn itsellesi. Jokaisesta tyynystä löytyy kaksi eri korkeutta, joten voit valita tykkäätkö nukkua keskikorkealla vai korkealle tyynyllä. Lisäksi tyynyn sivulla on vetoketju jonka avulla voit muokata tyynyn täytteen määrän juuri sinulle sopivaksi, sen vuoksi tyynymme sopivat hyvin myös lapsille. Kaikissa tyynyissämme on pestävä puuvillapäällinen, joten tyynyn puhtaana pitäminen on helppoa! Tyynynpäällisiä on myös mahdollista hankkia erikseen. 

Tutustu myös näihin