Silkkityyny 50x60cm

Loppuunmyyty

Luomulaatuisen raakasilkkityynyn kanssa on viileä ja miellyttävä nukkua. Raakasilkkityyny on kylkinukkujan tyyny ja kuuluu tukevimpiin tyynyihimme. Käytössä raakasilkki painuu kasaan jonkin verran, jonka jälkeen siitä tulee tukeva. Sen vuoksi tyynystä kannattaa valita herkästi korkeampi vaihtoehto. Se on erityisen hyvä jos kärsit paljon yöhikoilusta. Silkki pysyy puhtaana, eikä siinä ole ominaistuoksuja. Tyynyn täyte 100% raakasilkkiä, sekä kangas ovat 100% luomulaatuista puuvillaa. Raakasilkki on väriltään hieman kellertävää, eikä siinä ole samanlaista kiiltoa kuin keitetyssä silkissä.

Silkki ei kerää itseensä pölyä tai likaa, joten silkin hoidoksi riittää pelkkä tuuletus. Tyynyssä mukana pestävä 100% puuvillasta valmistettu tyynynpäällinen, joka pidentää tyynyn käyttöikää. Tyynystä on valittavissa kaksi eri korkeutta. Tyynyssä voi olla vähäisiä jäämiä muista tehtaassa käsitellyistä kuiduista. 

  • Tyynyn koko: 50x60
  • Täyte: 100% raakasilkki
  • Päällikangas 100% luomulaatuinen puuvilla (Batisti)
  • Silkin alkuperämaa: Kiina
  • Tuote valmistettu Saksassa
  • Toimitusaika 2-7 arkipäivää tilauksesta
  • Tämä tuote ei ole ollut tarjouksessa viimeisen 30vrk aikana

Valitse variaatio:

Alkaen 79,00 €
Hinta sis. ALV

Luonnonkuituisista tyynyistä löydät varmasti sopivan tyynyn itsellesi. Jokaisesta tyynystä löytyy kaksi eri korkeutta, joten voit valita tykkäätkö nukkua keskikorkealla vai korkealle tyynyllä. Lisäksi tyynyn sivulla on vetoketju jonka avulla voit muokata tyynyn täytteen määrän juuri sinulle sopivaksi, sen vuoksi tyynymme sopivat hyvin myös lapsille. Kaikissa tyynyissämme on pestävä puuvillapäällinen, joten tyynyn puhtaana pitäminen on helppoa! Tyynynpäällisiä on myös mahdollista hankkia erikseen. 

Tutustu myös näihin